Radonjić: "Ne mogu da budem zadovoljan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
22:30
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom izrazio je nezadovoljstvo načinom na koji je njegov tim pristupio utakmici sa Cedevitom u poslednjem kolu TOP 16 faze Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u poslednjoj utakmici TOP 16 faze Evrolige pa u četvrtfinalnu seriju ulaze sa tri vezana poraza.

Nakon poraza od Cedevite (83:62) trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da ne može da bude zadovoljan pristupom i igrom svojih izabranika.

"Imali smo problema sa povredama ali ne mogu da budem zadovoljan načinom na koji smo igrali večeras. Cedevita je u potpunosti kontrolisala utakmicu a nama ostaje da se što bolje pripremimo za ono što sledi. U utorak igramo protiv CSKA i nadam se da će zdravstveni bilten biti bolji za tu utakmicu" rekao je Radonjić.

Zvezda je u Zagrebu nastupila bez Kvinsija Milera a u tim se posle šest meseci pauze vratio kapiten Luka Mitrović.

Crveno-beli su takmičenje u TOP 16 fazi završili sa skorom 7-7 a od utorka kreću u četvrtfinalu seriju sa moskovskim CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
N85MLT
Saturday, 09.04.2016
01:04

Mile vozi traktor...razumes?!

avatar
Friday, 08.04.2016
23:07

pravi navijaci Partizana , Zvezde sa Kalemegdana , CSKA , Spartaka iz Moskve , svi navijaju protiv mutanta , slozno zajedno !!!