Radonjić: "Ne menjamo stavove, idemo na pobedu!"

Autor: Beta Beta
sreda 18.03.2015.
13:36
Izvor: Beta

Strateg viceprvaka Srbije Dejan Radonjić poručio je da Barselona slovi za favorita u predstojećem evroligaškom duelu ali da nema razloga zbog kojeg njegov tim ne bi verovao u trijumf.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da će njegovi košarkaši pokušati da iznenade Barselonu i pobede je u Evroligi i pored toga što je španska ekipa veliki favorit.

"Dobro treniramo, atmosfera je dobra i zašto ne bismo probali da iznenadimo nošeni velikom energijom sa tribina. Dobiti Barselonu je velika stvar i potrudićemo se da iznenadimo. Evidentno je da nam je forma u usponu i nadam se da ćemo tako nastaviti", rekao je Radonjić.

Zvezda će u četvrtak od 19 časova u "KomabankAreni" igrati protiv Barselone utakmicu 11. kola Grupe "E" TOP 16 faze Evrolige. Radonjić je rekao da ne postoji pritisak iako je beogradski klub ponovo u igri za plasman u četvrtfinale.

"Spremamo se kao i za sve ostale duele. Tu neku vrstu pritiska ne osećamo. Bilo je tako i kod skora 1/7, a tako i nastavljamo. Pokušaćemo da u svakom duelu budemo dovoljno dobri i na svakom duelu ćemo ići na pobedu. Ne menjamo stavove", kazao je Radonjić.

Crveno-beli će protiv Barselone ponovo biti bez povređenog Branka Lazića, dok su svi ostali spremni.

"Situacija sa Lazićem je dobra, ali nećemo da žurimo. Tu nema ničega tajanstvenog. Jako nam je bitno da on bude spreman za plej-of Jadranske lige i daćemo mu vremena koliko god mu je potrebno", naveo je trener Zvezde.

Radonjić je istakao da je Barselona sasvim očekivano favorit protiv njegovog tima.

"Barselona i ove sezone jedan od kandidata za sam vrh i to nije slučajno. U dobrom su momentu, u poziciji su da budu drugi i tako steknu prednost domaćeg terena u razigravanju za odlazak na fajnal-for. To je ekipa sa mnogo talenta, iskustva i kvaliteta, tim sa mnogo dobrih šutera", rekao je Radonjić.

Iz Zvezde je saopšteno da još ima ulaznica u prodaji, a da je do sada prodato oko 13.000 karata. Crveno-beli su apelovali na fer i sportsko navijanje, kao i da se ne ubacuju predmeti na teren.

Posle 10 utakmica u Grupi "E" Crvena zvezda Telekom ima tri pobede i sedam poraza a Barselona sedam pobeda i tri poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke