Radonjić: "Nastavljamo da gradimo tim"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
23:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić bio je jako zadovoljan izdanjem svoje ekipe u Zagrebu, a posle duela sa Cibonom izjavio je da se tim gradi ovakvim pobedama.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su drugi trijumf u novoj sezoni na gostovanju Ciboni čime su se ujedno revanširali šampionu ABA lige zbog poraza koji im je naneo u polufinalu prošlosezonskog fajnal-fora.

"Čestitam svojim momcima. Igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali smo igru, povećavali razliku, koja je u jednom trenutku bila i nerealna" rekao je Radonjić nakon trijumfa nad Cibonom.

Vicešampion Srbije slavio je rezultatom 64:88 (11:26, 17:25, 19:27, 17:10) u "Draženovom Domu" pred oko 1.000 navijača u okviru drugog kola Regionalnog šampionata a u pojedinim trenucima Zvezdina prednost iznosila je i 30 poena razlike.

"Veseli me što smo u ponedeljak uveče napravili najbolji trening do sada. Kroz ovakve mečeve nastavićemo da gradimo naš tim. Zadovoljan sam" poručio je Radonjić.

U trećem kolu ABA lige Zvezda dočekuje Olimpiju iz Ljubljane koja posle dve odigrane utakmice takođe ima dva trijumfa i predstavlja jako prijatno iznenađenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke