Radonjić na raskrsnici - Ovo je jedna od opcija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.07.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net

Crnogorski stručnjak nakon završetka saradnje sa Crvenom zvezdom mt:s može da bira kada je nastavak karijere u pitanju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon četiri godine provedene u Crvenoj zvezdi mt:s Dejan Radonjić je odlučio da ne nastavi saradnju sa crveno-belima pa će tako ovoga leta krenuti u potragu za novim angažmanom.

Dobro je poznato da su za usluge Dejana Radonjića u prošlosti bili zainteresovani španski klubovi, ali crnogorski stručnjak ima i neke druge opcije.

Kako je tokom tekućeg leta već boravio u Americi i radio u stručnom štabu San Antonija jedna od opcija je da Radonjić nastavi sa usavršavanjem u Americi.

"Videću šta mogu da uradim kako bih napravio adekvatan plan, jedna od opcija jeste da odem u Ameriku na usavršavanje", rekao je Radonjić za "Blic".

Dejan Radonjić je sa Crvenom zvezdom mt:s osvojio tri titule prvaka Srbije, tri "Kupa Radivoja Koraća i tri trofeja u Jadranskoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 18.07.2017
15:04

Kako bi oni svi da se usavršavaju u Americi...msm Terza...Jel Mornar ima trenera?

avatar
mosala1983
Tuesday, 18.07.2017
14:36

Могао би у ју се еј. Мислим да ти је енглески проблематичан па да усавршиш. И њихова филозофија ти одговара само резултат, балавурдија није битна.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 18.07.2017
14:16

Sjajan, sjajan i sjajan čovek i kapiram da se za njegovo ime vezuju najveći uspesi Zvezde ali mislim da je prosečan trener, od 1 do 5 negde oko 3 i da nemate mnogo razoga da ga žalite, tj. to što je otišao. Razlog što je osvojio toliko titula i trofeja, pored naravno njegovih trenerskih i sposbnosti i ljudskih kvaliteta, jeste u tome što je imao i dobar/uigran tim i što je Partizan razoren radom svoje sopstvene uprave bio nekonkurentan. Cedevita nije bila ništa naročito jača kao ni ostatak lige i prošetali ste se do titule. Budućnost ove godine pravi dobar tim, ali im je trener očajan tako da ne verujem da mogu bilo šta da naprave. Mi nekako na ovim prostorima imamo taj kult negovanja dugog staža i od svakog trenera očekjemo da ostane po 15 godina u klubu, što je loše, ne treba se plašiti promena jer promene će doći kad-tad. Zvezdi je realno najveći problem odlazak uigranog tima, mada i to ne mora značiti katastrofu jer su uzeli fine pare i oslobodili se dugova prema tim igračima i predsednik KK CZ kakav god da je kao čovek, ipak nije neko ko će uzeti tu lovu i dići sidro.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 18.07.2017
23:32

Sve je tacno, ali samo jedno brate se ponavlja ko sablon, a toliko je to netacno zaista... "Razlog što je osvojio toliko titula i trofeja" -taj dobar tim je bilo tesko sastaviti i ukomponovati kao prvo, najbolji su uvek odlazili, po 5-6-7 igraca uvek, i dolazile slabije ili dosta slabije zamene, ali je pored toga, opet mehanizam normalno, pa cak i bolje radio...Vitamini ulazu mnogo, dovode Pulene, Boutrajte, nestvarne igrace, zadrzavaju pritom one koji su odlicni poput Bilana recimo, i razne strasno dobre igrace vrhunskog kvaliteta dovode, iskusne i sa renomeom, imaju konstantno najveci budzet na Jadranu, oni nisu ni malo lak oponent, ma sta se mislilo, da ne nabrajam i druge...zbog nase snage se ucinilo da su svi na nivou amatera, ali ono sto se niz godina desava, i toliko lako i rutinski resava u nasu korist nije uopste slucajno...Radonju i citav sistem ce biti tesko nadoknaditi, ali na fazon EL i nekih talenata, novih lica i resetovanih bez dugova, ima da se izvucemo nekako. Ova zadnja recenica nije bas najtacnija, nije to najsigurnije...desava se nesto prisilno, sto moze naterati odlazak, gde dolazi nova garnitura bez plana i sistema, na duzem planu gledano losa, mozda i jako losa opcija....

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 18.07.2017
13:31

Nije hteo čovek više da radi za sitnu lovu na mnogo rata, mada i njemu je valjala zvezda gde je značajno napredovao i nadogradio CV. Sada verovatno očekuje da naplati svoj dugogodišnji rad...čini mi se da su svi timovi u Evroligi popunili mesta za trenere mada duga je sezona i biće otkaza sigurno.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 18.07.2017
13:29

Pravi gospodin u svakom smislu reči. U pobedi se nije poneo, u porazu nikad ponizio. Hvala za sve!

avatar
indija durot
Tuesday, 18.07.2017
12:07

Legendo nasa sve najbolje