Radonjić: "Na nama je da damo sve od sebe"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.04.2016.
11:28
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da ekipa odlazi na megdan favorizovanom CSKA bez opterećenja i istakao da će jedini zadatak biti da svako od igrača da svoj maksimum.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u ponedeljak ujutru za Moskvu gde ih u naredna četiri dana očekuju prve dve četvrtfinalne utakmice protiv CSKA u plej-ofu Evrolige.

Uoči polaska za Moskvu trener crveno-belih Dejan Radonjić izneo je svoja očekivanja i konstatovao da predstojeće utakmice sa CSKA treba doživeti kao nagradu za učinjeno u prve dve faze takmičenja.

"Putujemo zadovoljni u Moskvu, jer smo u prilici da nastavimo takmičenje i da se sastanemo sa CSKA u četvrtfinalu najjačeg takmičenja.Sada kroz neko zadovoljstvo možemo da se setimo kako smo došli do ovoga, kako smo prošli kroz ovih 26 mečeva u Evropi" rekao je Radonjić.

Protivnik Crvene zvezde Telekom biće klub koji pretenduje na evropsku titulu o čemu svedoče i dosadašnji rezultati koje su "Armejci" beležili u Evroligi. Sa prosekom od preko 92 ubačenih poena po meču i ukupnim prosečnim indeksom od 108.1 CSKA slovi za apsolutnog favrita protiv šampiona Srbije.

"Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou, da damo svoj maksimum, da pružimo sve od sebe, i da vidimo šta će to da nam donese" zaključio je strateg Crvene zvezde Telekom.

Prva četvrtfinalna utakmica u "Megasport Areni" u Moskvi zakazana je za utorak od 19 časova, dok će drugi meč biti odigran 48 sati kasnije na istom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener u romingu
Monday, 11.04.2016
12:28

Radonja naša legenda koja je Alhemičara poslao u Francusku ligu da se bori za opstanak