Radonjić: "Muče nas prehlade i virusi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
14:23
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka duel sa vrhunskom ekipom u momentu kada su prehlade i virusi desetkovali sastav šampiona Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u petak očekuje okršaj sa Fenerbahčeom u okviru 9. kola grupne faze Evrolige. Trener Dejan Radonjić kazao je da stručni štab i igrači znaju protiv kakve ekipe igraju i podsetio na ishod prvog susreta u Beogradu.

"Igramo protiv ekipe koja je u prvoj fazi takmičenja pokazala najviše i prva izborila plasman u TOP 16 fazu. Svesni smo da se radi o vrhunskom timu, naša publika i navijači su imali prilike da ih vide u Beogradu, gde su gotovo rutinski stigli do pobede, koja je mogla da bude izražena i većom razlikom" rekao je Radonjić.

Fenerbahče je prvu utakmicu odigranu 6. novembra u "KombankAreni" dobio rezultatom 74:60 ali je Crvena zvezda Telekom posle tog poraza ostvarila čak tri pobede na četiri utakmice.

Ono što trenera Dejana Radonjića brine pred utakmicu u Istanbulu jesu problemi koje igrači imaju sa prehladama. Na put nije krenuo Boriša Simanić, a Maik Cirbes je pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu.

"Okrenuti smo sebi, i ono što je prvo, da vidimo u kom sastavu ćemo igrati, jer sada imamo puno problema sa prehlađenim igračima i virusima. Ipak, u svakom slučaju, izaći ćemo maksimalno motivisani da odigramo dobar meč protiv vrhunske ekipe bez obzira na sve" istakao je Radonjić.

Ekipa će do utakmice u "Fenerbahče Areni", jednoj od najlepših dvorana u Evropi, trenirati u četvrtak uveče i petak prepodne.

Meč u Istanbulu igra se u petak od 20.45 časova, povratak ekipe u Beograd, zakazan je za subotu pre podne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke