Radonjić: "Moraćemo da budemo najbolji za Barsu"

Autor: Beta Beta
sreda 21.01.2015.
13:03
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić smatra da se njegov tim može nadati dobrom rezultatu u Barseloni samo ukoliko pruži najbolju partiju u dosadašnjem toku Evrolige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da želi da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Barselone odigra najbolji meč u dosadašnjem toku takmičenja u TOP 16 fazi Evrolige.

"Ako želimo da pobedimo Barselonu, moramo da odigramo najbolje do sada u TOP 16 fazi, pre svega i bolji meč od onog protiv Makabija. Moramo da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži i da budemo koncentrisani i konkretni", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak od 20.45 igraju na gostujućem terenu protiv Barselone, utakmicu četvrtog kola Grupe "E" u TOP 16 fazi Evrolige. Beogradski tim pretrpeo je sva tri poraza u tri kola, a Barselona je ostvarila skor od pobede i dva poraza.

"Barselonina ekipa je sklop mladosti i iskustva, koja je u poslednje vreme imala nekoliko problema. Oni su tim koji uvek stremi ka najvišim ciljevima, pa tako i ovaj put, ove sezone, žele da učestvuju u borbi za evropsku titulu", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde istakao je da ekipa u Barselonu putuje u odličnoj atmosferi i da nema problema sa povredama igrača i dodao da ga raduje igra njegovih košarkaša protiv Zadra u Jadranskoj ligi.

"Raduje me kako smo igrali protiv Zadra, što je bio možda naš najbolji meč ove sezone. Ali, ne možemo da poredimo Zadar i Barselonu, razlika je očigledna. Raduje pristup igrača i dobra igra, želim da tako odigramo protiv Barselone", rekao je on.

Upitan da li postoji pritisak na ekipu, Radonjić je odgovorio da pritisak uvek postoji.

"Bez obzira protiv koga igramo, bio to Zadar, Levski ili Barselona, pritisak uvek postoji, nemoguće je igrati bez njega. Najbitnije je da odigramo najbolje što možemo", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Wednesday, 21.01.2015
16:45

Problem je što smo prejaki u Aba ligi i nije nam niko ni približan u Aba ligi što se tiče kvaliteta pa u Evroligi ne ostvarujemo rezultate dobre kada igramo sa jakim timovima.