Radonjić: ''Moj najdraži trofej Kupa sa Zvezdom!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
00:07
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je danas svojim košarkašima osvajanje trofeja Kupa Radivoja Koraća i rekao da je ponosan na njih.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća, pošto je u finalu pobedila "večitog" rivala Partizan sa 74:64.

"Ponosan sam na momke šta su sve izdržali. Zbog okolnosti, ovo mi je najdraži Kup do sada u Zvezdi. Nije bilo kalkulacija, igralo se na poslednji atom snage i na našu radost smo slavili", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Nišu.

"Očekivali smo težak meč. Derbi je uvek nešto što isprovocira to da se igra iznad bola, više od mogućnosti. To smo uradili, i mi i Partizan", kazao je Radonjić.

Radonjić je zahvalio navijačima na podršci i rekao da su fantastičnom podrškom pomogli ekipi da osvoji trofej.

Trener crveno-belih je naveo da ekipa nema mnogo vremena za slavlje, s obzirom na to da je u četvrtak čeka važna utakmica protiv Galatasaraja u Evroligi.

Zvezda nije mogla da računa na od ranije povredjenog Nemanju Dangubića, kao i Nejta Voltersa, koji nije ulazio u igru. Milko Bjelica takodje ima problema i igrao je samo pet minuta.

"Pored toga smo imali i sitne bolesti i povrede. Ognjen Dobrić je igrao sa frakturom prsta na ruci. Nije bilo lako, ali nisam pristalica traženja alibija", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić čestitao je svojoj ekipi prvi trofej ove sezone.

"Utakmica je bila izuzetno teška, ako se uzmu u obzir sve okolnosti i problemi koje smo imali, i mi i oni. Uspeli smo da ostvarimo zacrtani cilj zbog kog smo došli, a to je trofej", rekao je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.02.2017
10:39

Losa koksarka totalno... Pocelo je da lici na nesto tek kad je bilo jasno da cemo dobiti, do tad puno nervoze, gresaka... Uvijek upadnemo u neki njihov kontraritam. Zadovoljan sam pobjedom i nicim drugim. Idemo dalje, nadam se da cemo se izvuci iz ovog krizog perioda.

avatar
Monday, 20.02.2017
01:59

Sve cestitke na trofeju. Uz dosadasnje igre ste i zasluzili.

avatar
3x3
Monday, 20.02.2017
01:29

Ni na koji nacin nije doprineo pobedi. Onaj izgubljeni i uplaseni pogled davno nisam video na nekom treneru u trecoj cetvrtini, pa i u cetvrtoj. Ne znam kako je mislio da ce tako uneti neku energiju ekipi kad ni sam nije bio siguran u pobedu. Za mene je bio i ostao los trener. Rezultati su iza njega, tacno, ali ne zna da vodi ekipu i tacka.

avatar
Lav
Monday, 20.02.2017
02:05

Minusi su ti dovoljan odgovor na komentar... I tacka.

avatar
3x3
Monday, 20.02.2017
12:59

Minusi dece od 15 godina prosecno koji se u kosarku ne razumeju me i ne zanimaju.