Radonjić: "Mega je sjajna, ali želimo trofej"

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
16:07
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je Mega Leks odlična ekipa, ali da crveno-beli žele da osvoje trofej u Jadranskoj ligi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Odigralo se 26. kola regularnog dela i tokom čitave sezone smo se borili za prva četiri mesta. Dolazak u plej-of daneo je jako dobre utakmice i nakon polufinala dobili smo priliku da se borimo za trofej sa Megom... Jako je bitno što smo pobedom nad Cedevitom doneli mir plasmanom u Evroligu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

"Sutra kreće finalna serija i želimo trofej", dodao je Radonjić.

Finalna serija košarkaške Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Mega Leksa počinje sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

Zvezda je u polufinalu pobedila Cedevitu, dok je Mega iznenadila Budućnost.

"Mega je ostvarila veliku pobedu protiv Budućnosti. Mega ima sjajnog trenera i sjajne mlade igrače sa ogromnom perspektivom. Mnogo su napredovali tokom godine. Svima su pokazali da se radi o ogromnom kvalitetu. Znamo da su i pred Budućnost bili u problemu, ali iz svake utakmice su izlazili još jači"
, rekao je Radonjić.

Radonjić je naveo da su svi igrači spremni za sutrašnji meč.

"Razmišljamo samo o pobedi u prvom meču pred našim navijačima. Siguran sam da će nam navijači mnogo pomoći, bez obzira da li će biti puna hala... Nemamo kadrovskih problema i nadam se da ćemo startovati pobedom", kazao je trener Zvezde.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da su i njegova ekipa i Mega zasluženo u finalu.

"Mislim da su obe ekipe zasluženo u finalu. Prva utakmica je sutra i pokušaćemo da od prvog minuta nametnemo naš ritam, da udjemo u meč kako smo radili čitave sezone. Koliko će to biti dovoljno zavisi i od Mega Leksa", rekao je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke