Radonjić: "Meč u Atini prilika za napredak i školovanje"

Autor: Beta Beta
sreda 10.12.2014.
14:23
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da će gostovanje Olimpijakosu biti prilika da njegovi izabranici steknu dodatno iskustvo u Evroligi a da pritom ne osećaju pritisak jer su već obezbedili plasman u TOP 16.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da će predstojeća utakmica sa Olimpijakosom biti prilika da se njegovi košarkaši školuju i napreduju.

"Obezbedili smo plasman u TOP 16 fazu i utakmica u Atini će za nas biti velika nagrada, da u punoj dvorani iskoristimo tu našu poziciju i kroz takav meč da se školujemo i napredujemo. Sportska motivacija je prisutna, svesni smo protiv koga igramo, ali pokušaćemo da iznenadimo", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali "Pionir".

Crveno-beli će u pretposlednjem kolu grupe "D" gostovati Olimpijakosu u "Dvorani Mira i prijateljstva".

Radonjić je istakao da ne treba mnogo da se priča o kvalitetu grčkog tima koji je u prethodnim godinama stizao do trofeja u Evroligi.

"Prvi susret sa Olimpijakosom pokazao je svu snagu i kvalitet tog tima. Tada su možda odigrali i najbolji meč ove sezone. Zna se kakvi su pojedinci tu i šta su uradili u svojim karijerama", kazao je Radonjić.

Protiv Olimpijakosa je neizvestan nastup Branka Lazića i Marka Tejića a u tim bi mogao da se vrati Stefan Jović koji se oporavlja od povrede skočnog zgloba.

"Radi se analiza i znaćemo uskoro o kakvim se problemima sa povredama radi, ali ne treba to posebno da se potencira. Nadam se da se radi o propratnim elementima s obzirom na to kolika je potrošnja igrača", rekao je Radonjić.

Utakmica između Olimpijakosa i Zvezde igraće se u petak u 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke