Radonjić: ''Loša završnica meča koštala nas poraza''

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 04.02.2016.
23:27
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde otkrio je razloge poraza od Darušafake.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Radonjić smatra da su meč prelomila dešavanja u samom finišu. Cirbes je promašio dva slobodna bacanja, potom su gosti pogodili odlučujuću trojku posle dva skoka u napadu.

Branko Lazić je promašio iz izgledne pozicije, a potom je uz Stefana Jovića u poslednjem napadu promašio za tri poena.

''Pre utakmice smo znali da će Darušafaka dati sve za pobedu. U prvom poluvremenu nismo odigrali kako sam očekivao, a u nastavku smo zaigrali bolje u odbrani. Imali smo probleme sa ličnim greškama i morali smo da nađemo druga rešenja u napadu. U finišu utakmice, Darušafaka je bila bolja. U poslednje minutu smo im prepustili dva skoka u napadu, promašili smo dva slobodna bacanja i šut za produžetak. To je odlučilo utakmicu”, rekao je Radonjić.

Crvena zvezda ima skor 3/3, dok je Darušafaki ovo bila prva pobeda u Top 16 fazi Evrolige.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pepyslav
Friday, 05.02.2016
12:50

A uzrok lose zavrsnice je doticni....svaka neizvesna zavrsnica ce se nazalost zavrsiti isto, osim ako ne bude neko raspolozen za sut ili sl...nije mi jasno sta rade na treninzima, nijedna akcija u zavrsnici, niti posle time-outa, plus ocajan sut za 3, koji se jacim radom na treninzima moze drasticno nadograditi...

avatar
ProudKnight
Friday, 05.02.2016
09:42

Kao i uvijek do sada, ukoliko se uđe u jako neizvjesnu završnicu. Nemaš odgovarajuću taktiku i raznolikost u napadu, a ekipa nema hrabrosti u takvim situacijama, nemaju pobjednički mentalitet, posebno kada treba pobjediti, ukoliko su na papiru blagi favoriti. Što se tiče te završnice, vidjelo se mnogo puta ove sezone, najteži je poraz protiv Efesa, a i ovaj je jednako važan, jedino pozitivno je, što nije poraz od direktnog konkurenta za prolaz dalje. Ruku na srce, ova Darusafaka je imala svoje šutersko veče, pojedinci su bili raspoloženi, nisu mnogo promašivali, još na domaćem terenu, tako da mislim da je ovo neki njihov maksimum, dok Zvezda može daleko više od ovoga večeras. Svi smo unaprijed upisali ovdje pobjedu, e baš zato su i izgubili. Tako je uvijek. Tell the children the truth!

avatar
Pivko13
Friday, 05.02.2016
06:36
avatar
Scarface
Friday, 05.02.2016
01:41

vujosevic bi osvojio evroligu prosle sezone sa timom kojim je radonjic raspolagao.

avatar
3x3
Friday, 05.02.2016
01:24

Ti si nas kostao poraza, kao i svaki put.

avatar
Lav
Friday, 05.02.2016
09:18

Sto se nisi javio predhodne tri utakmice...

avatar
3x3
Friday, 05.02.2016
13:34

Javim se skoro svaki put. Nebitno da li pobedimo ili ne. Ako pratis komentare na vestima u vezi Zvezde sto se kosarke tice, maltene da redovno pisem ovo. To je moje misljenje i ostajem pri njemu sve dok Radonjic ne promeni svoj stil igre ili dok ne ode iz kluba (cemu se najvise nadam za dobrobit Zvezde).

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 05.02.2016
11:16

i pobeda jos vise puta... pokri se usima i prvo nauci kosarku i nesto o taktici iz kosarke pa onda pljuji i pisi...