Radonjić: ''Kreira se ambijent da je Partizan mnogo slabiji...''

Autor: Beta Beta
sreda 08.06.2016.
00:06
Izvor: Beta

Posle poraza u trećoj utakmici finala plej-ofa, trener Zvezde čestitao rivalu na zasluženoj pobedi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjć ocenio je da je Partizan večeras zasluženo pobedio njegovu ekipu u finalnoj seriji plej-ofa Super lige, kao i da protivnik nije „mnogo slabiji“ od njegove ekipe, kao što postoji slika u javnosti.


"Čestitam Partizanu na pobedi. Bili su bolji večeras od nas i zasluženo su nas pobedili. Čekali smo neku šansu na kraju, ali su nas zasluženo savladali. Kreira se ambijent da je Partizan mnogo slabiji od nas, a znam dobro da nije tako", rekao je Radonjić posle meča.

Partizan je pobedio sa 75:72 i tako smanjio na 2:1 u seriji.

"Najavljivao sam posle prvog i posle drugog meča da razlika u kvalitetu nije tolika. Ne zbog toga da bih radio nešto što se saopštava, nego zato što sam siguran da je to tako i znam da je to tako. Imaju iskustva i kvalitet i dugačak roster i uslova da igraju protiv nas", kazao je trener Zvezde.

Sledeći meč igra se u četvrtak, a Zvezda bi pobedom odbranila titulu.

"Došli smo do toga da idemo težim putem do onoga što želimo. Znamo šta nas čeka, uradićemo sve da savladamo Partizan u sledećem meču. Idemo za dva dana da pred njihovim navijačima odigramo dobar meč, a svesni smo činjenice da nas čeka težak zadatak. Znamo to odlično. Ne pričam to da bih nekog upozoravao, nego smatram da je to tako i znam da je to tako", rekao je Radonjić.

Nemanja Dangubić ocenio je da je njegov tim pretrpeo težak poraz.

"Ovo je težak poraz. Meč smo počeli relativno dobro. Utakmica je bila neizvesna. Partizan je napravio seriju krajem treće četvrtine, a mi nismo imali odgovor. Dozvolili smo im neke stvari koje nismo smeli. Pokušali smo da se vratimo, imali smo šansu, nismo je iskoristili i to je to. Okrećemo se sledećoj utakmici. Čestitam Partizanu", rekao je Dangubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 08.06.2016
11:44

Osim sto je Velickovic klasa i najbolji igrac na terenu od obije ekipe definitivno, Zvezda ima daleko bolje igrace i daleko duzu klupu, tako da svakako nema opravdanja sto nas toliko muce ove sezone. Prva utakmica svakako nije relevantna, ali u druge dvije se vidjelo da kad Zvezda pritisne, Partizan nema pravi odgovor, plus u zadnjoj cetvrtini vec drugu utakmicu jedva mogu da se sastave. Svaka cast Dzikicu, cijedi suvu drenovinu. Zvezda mora da odigra jako, najjace i najagresivnije sto moze, da dobijemo tu cetvrtu utakmicu i zavrsimo s tim, inace smo na*ebali.

avatar
3x3
Wednesday, 08.06.2016
09:20

Radonjicu, evo stidim se umesto tebe za ovakvu izjavu.

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 08.06.2016
00:44

Staviti prst na celo i zapitati se: kako Partizan ima dugacak roster. Tacno je da je sa Velickovicem Partizan dobio na sirini, ali i dalje moraju da igraju Vrabac(i to ne malo), Marinkovic koji je jos nezreo za ozbiljne utakmice, Aranitovic koji mora da preuzima odgovornost pri prenosu lopte dosta puta, a nema iskustva, da ne pricam o tome da je drugi centar Djumic i da veoma cesto kada Vilijams odmara, Dzons mora prinudno da igra na centru. Pored toga, Vilson je dobar igrac, ali nije kalibar predvodnika kakav plej treba da bude, jednostavno je doveden jer ima nisku platu i nema boljeg lou kost resenja.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 08.06.2016
08:04

Tacno je ovo donekle, ali za finansijsko stanje u kome se klub nalazi Partizan ima fantastican roster, daleko iznad plateznih mogucnosti. I nemojte se gadjati sa platama jer svi dobro znamo da o njima samo nagadjate i da u prici svi igraju za jogurt i perece... Partizan igra na stari osecaj superiornosti, to je ono sto ih vuce. Zvezda je objektivno kvalitetniji tim, ali ne bas za ciscenje sa 30 razlike u svakoj...

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 08.06.2016
14:34

Zaboravih da napisem, ne mogu da verujem da se tri godine za redom vodi ista politika prema Partizanu, da svake sezone moraju da krpe ekipu u drugoj polusezoni, onaj ko se bavio sportom zna koliko je to tesko uklapati u hodu. Ajd' da je na pocetku sezone, ali igraci su dolazili tek u drugom delu ili pred sam kraj(kao Akojon). Ako to vec u startu nije mnogo bolja pocetna pozicija, onda ne znam, uz mnogo veci budzet i manje rezultata.

avatar
PoparaZarko
Wednesday, 08.06.2016
14:30

CZT je dovoljno superiornija da svaku utakmicu protiv Partizana potpuno kontrolise. Niko ne spominje perece vec 700 000 evra koliko je receno na pocetku sezone da je Partizanov budzet. Dzons i Vilijams su dovedeni na uticaj i nagovor Pekovica koji ih je kontaktirao. Vilijams je dosao bukvalno u pola sezone, prvih mesec dana neupotrebljiv. Vilson ni u reprezentaciji Finske ne igra prvog pleja i poprilicno je ogranicen(ali dobar) igrac. I ponovicu, Pekovic je spasio Partizan.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 08.06.2016
00:24

Pa da, a ustvari smo jači od vas i da vam nije sudija titula bi nam već bila na vidiku.

avatar
The Real Man
Wednesday, 08.06.2016
00:24

Razlika u kvalitetu nije velika? Razlika u kvalitetu je toliko velika da uopste nije realno uporedjivati. Zvezda na svakoj poziciji ima boljeg igraca, i to ne jednog, ne nekim i po dva! Od 12 igraca, svako ko udje sa klupe nesto uradi na terenu, da li odbrana, asistencija, trojka... Dok je bila obrnuta situacija (znaci dok je Partizan dobijao vise para, ali sigurno ne ovoliko koliko sada dobija Zvezda) Zvezda nije mogla da pripari Partizanu!!!

avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
00:08

Da, strasno dugacak roster imamo, jos malo pa i u NBA mozemo da idemo Hahaha