Radonjić: ''Kako da pričam o utakmici, kad se Luka povredio...''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.10.2015.
20:21
Izvor: Beta

Povreda Luke Mitrovića bila je glavna tema i na večerašnjoj konferenciji za novinare trenera Zvezde Dejana Radonjića, posle poraza od Olimpije u ''Pioniru''.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da mu je teško da analizira poraz protiv Olimpije posle povrede Luke Mitrovića.

"Jako je teško sada analizirati meč posle ove povrede Luke. Nije isto koleno kao ranije, a procene da će pauzirati nekoliko nedelja su prilično optimističke. Nije ni blizu toga. To poprilično otežava situaciju", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je danas izgubila od Olimpije 73:77 u šestom kolu Jadranske lige i to joj je bio drugi poraz ove sezone.

"Oni su imali sjajno šutersko veče. Mi smo grešili. Sve je to apsolutno u drugom planu na ono što se desilo i na ono sve što ima da se radi. Toliko toga se dešava, da nije ni malo lako.

Trudili smo se radili, tražili rešenja sa optimizmom, i izvlačili se iz situacija ne potencirati to, ali ovo... Nadam se da će Luka brzo da se oporavi, taman je počeo da ulazi u formu", rekao je Radonjić.

Trener se složio sa novinarskom konstatacijom da je povreda kolena Mitrovića sredinom poslednje četvrtine uticala na ostale košarkaše.

On nije mogao da odgovori na pitanje o pojačanjima.

"Ne mogu sada da govorim o tome, teško nam je sada da razmišljamo o tome", rekao je Radonjić.

Maik Cirbes je kazao da je još gore od poraza to što se povredio Luka Mitrović.

"Nismo izgubili smo ovu utakmicu, već smo izgubili i Luku, što je još gore. Igrali smo kako treba samo pet minuta. Sada sam siguran da moramo da ostanemo zajedno. Sledeća utakmica je u Evroligi i biće značajna. Moramo da se držimo zajedno, budemo bliži i treniramo još više", rekao je Cirbes.

Trener Olimpije Gašper Potočnik rekao je da ova pobeda mnogo znači njegovoj ekipi i pohvalio je svoje igrače za pristup.

"Čestitam mojim igračima, stvarno su odigrali dobru utakmicu. Preneli su na teren ono o čemu smo pričali danima. Verovali su u to i zato su nagrađeni. Ovo je velika pobeda koja nam mnogo znači, ali sada treba da je zaboravimo i okrenemo se sledećoj utakmici. Verujem da su momci svesni toga", rekao je Potočnik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke