Radonjić: "Jadranska liga je prioritet"

Autor: Beta Beta
sreda 23.12.2015.
16:55
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da spreči iznenađenje i pobedi Zadar u predstojećem meču Jadranske lige.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom je Zadar u 16. kolu regionalnog takmičenja trebalo da dočeka danas, ali je utakmica pomerena za sutra. Utakmica je na programu od 15.00 u hali "Pionir".

"Zahvaljujući dobrim pregovaračkim sposobnostima sutra igramo meč, a ne danas. Zato je i termin neuobičajen. To što igramo sutra ne menja mnogo situaciju s obzirom na brzinu obaveza i naše želje da u tim obavezama budemo dovoljno kvalitetni", rekao je Radonjić novinarima u "Pioniru".

Crvena zvezda Telekom je treća na tabeli Jadranske lige sa 11 pobeda i četiri poraza, dok je Zadar sedmi sa skorom 7/8.

"Zadar je i dalje u borbi za gornji deo tabele. Mogli su nekim pobedama kod kuće da budu u još boljoj poziciji za plasman u plej-of. Pokazali su da imaju kvalitet, savladali su Cedevitu na svom parketu. Znamo da imaju jaku motivaciju da naprave iznenađenje", rekao je Radonjić.

"Mi moramo da budemo svesni da je, bez obzira na potrošnju u Evroligi, ABA liga prioritet. Posle Zadra sledi put u Sloveniju, na gostovanje Tajfunu, onda opet imamo slobodan dan posle povratka, pa se odmah kreće za Istanbul. Nadam se da ćemo to da izdržimo", naveo je trener Zvezde.

Radonjić je pozvao navijače da dodju u "Pionir" i pomognu ekipi da upiše pobedu.

"Ko god bude izašao na teren mora da da makismum da dođemo do pobede. Sastav tima se još ne zna", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke