Radonjić: ''Iscrpljeni smo, ali se naš cilj zna - pobeda!''

Autor: Beta Beta
nedelja 06.12.2015.
13:43
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa iscrpljena i fizički i psihički posle pobede nad Himkijem u Evroligi, ali da u predstojećoj utakmici protiv Krke u Jadranskoj ligi želi da dođe do novih bodova.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crveno-beli su u nedelju u jutarnjim časovima autobusom otputovali u Sloveniju, gde ih očekuje još jedna u nizu teških utakmica u seriji gostovanja u regionalnom takmičenju.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica, protiv motivisanog protivnika, koji je imao dovoljno vremena da se pripremi za ovaj meč, i koji je pokazao da može da pobedi i najbolje ekipe u regionalnoj ligi.

Mi smo potrošeni i fizički i psihički, u žestokom smo ritmu, ali naš cilj se zna, i znamo da moramo da odigramo dobro protiv vrlo iskusne i dobre ekipe, kako bi došli do novih bodova",
rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Nikola Rebić je kazao da ekipa nema pravo na grešku u Jadranskoj ligi i dodao da tim na utakmici protiv Krke mora da odigra angažovano.

"Posle pobede nad Himkijem, sledi nam izuzetno teško gostovanje ekipi Krke, koja je vrlo neugodna na svom parketu, u šta su se uverile mnoge ekipe. Pokazali su da mogu da pobede i evroligaške timove na svom terenu.

Mi nemamo pravo na kiks u Jadranskoj ligi, i svaki meč odigraćemo kao da je finale, maksimalno angažovano, samo tako možemo da pobedimo u Sloveniji",
rekao je Rebić.

Crvena zvezda se nalazi na deobi drugog mesta u Jadranskoj ligi sa devet pobeda i tri poraza, dok je Krka sedma sa skorom 6/6.

Utakmica 13. kola Jadranske lige između Krke i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 u Novom Mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke