Radonjić: "Imamo obavezu prema navijačima"

Autor: Beta Beta
subota 07.03.2015.
14:06
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da će njegova ekipa ući u duel sa Metalcem sa željom da trijumfuje uprkos činjenici da je liderska pozicija na tabeli odavno obezbeđena.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je danas da njegovim košarkašima neće nedostajati motivacija protiv valjevskog Metalca i pored obezbeđenog prvog mesta u Jadranskoj ligi.

"Plasman je obezbeđen i jednostavno kroz ovaj ritam, koji je naporan, želimo da igramo jer imamo obavezu da slavimo pred svojim navijačima, ali i da utakmicu iskoristimo kako bi uradili neke stvari za predstojeći period i izazove koji su sve bliže", rekao je Radonjić.

Zvezda će u nedelju igrati protiv Metalca u 24. kolu Jadranske lige, za sebe utakmicu bez rezultatskog značaja, s obzirom na to da su crveno-beli odavno obezbedili prvo mesto u regularnom delu regionalnog takmičenja. Radonjić je istakao da, međutim, motivacija neće nedostajati njegovim košarkašima.

"Motivacija treba da nam bude to što igramo pred našim navijačima. Mnogo puta se pokazalo da nakon velikih utakmica reagujemo ozbiljno. Verujem da ćemo pokazati zavidan nivo", kazao je Radonjić.

On je Metalac ocenio kao "izvanredan projekat", koji s posebnom emocijom vodi prvi čovek valjevskog kluba Boško Đukanović.

"Ostvarili su velike želje ulaskom u Jadransku ligu, ali ne samo to, napravili su i sjajan rezultat i ja im čestitam na tome i želim im da nastave u tom pravcu. Došli su do pozicije da se bore za Evrokup, što je malo ko mogao da pomisli da će se destiti, a to dovoljno govori o tome kako rade", rekao je trener Zvezde.

Radonjić je rekao da će Branko Lazić zbog povrede pauzirati još sedam do 10 dana, a nije unapred mogao da odgovori da li će Nikola Rebić i Đorđe Kaplanović dobiti veću minutažu.

Utakmica između Zvezde i Metalca igra se sutra od 19.00 u hali "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke