Radonjić: "Ima mnogo igrača za kritiku, ne samo prinova"

Autor: Beta Beta
subota 07.11.2015.
00:00
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je veći kvalitet Fenerbahčea presudio da njegova ekipa večeras izgubi od turskog kluba u Evroligi.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Nismo mogli bolje da reagujemo, a Fenerbahče je svojim kvalitetom to iskoristio i slavio pred našim navijačima. Možda je moglo da bude neizvesnije, ali oni su bili bolji, sve vreme su kontrolisali igru. Odnos snaga je bio onakav kakav je i rezultat, možda je rezultat i bolji nego što je odnos kvaliteta Zvezde i Fenerbahčea sada", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu izgubila od Fenerbahčea sa 74:60, zabeleživši treći poraz u dosadašnja četiri kola Grupe A Evrolige.

Radonjić je rekao da je problem protiv Fenerbahčea bio i to što se na početku povredio Majk Cirbes, dok je Kvinsi Miler "još daleko od onoga što je potrebno".

Upitan do kad će da trpi one igrače od kojih se najviše očekuje, Radonjić je odgovorio: "Ima mnogo igrača za kritiku, ne samo prinova".

On nije želeo da otkrije na koje igrače je mislio, rekavši da su to "interne stvari".

"Potpuno je jasno da su napravljene ogromne promene, neke sticajem nesrećnih okolnosti, pa nemamo sedam igrača u odnosu na prošlu sezonu", dodao je Radonjić.

On je naveo da njegovom timu nedostaje dobra igra, jer kroz nju dolazi samopouzdanje.

"Treba mnogo vremena, to je jasno. Ima mnogo posla i neće biti nimalo lako. Biće teško, ali šta je - tu je. Imamo jake utakmice u Evroligi i treba da se prolazi kroz takve duele kako bi igrači rasli, a kao tim bili bolji. Da će se čekati na dobra izdanja, čekaće se. Bilo bi dobro da budemo spremni kada počnu borbe za trofeje, a do tada ima mnogo vremena", rekao je Radonjić.

Zvezda će u sledećem kolu u četvrtak gostovati Bajernu u Minhenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Mihajlovic
Saturday, 07.11.2015
09:41

Ili je ova ekipa mnogo mnogo slabija nego ona prosle ili trener ne zna da vodi ekipu. Napad, odbrana sve je to ocajno. A jos jedna stvar koja mi se ne svidja je ta sto se Guduricu daje prevelika sloboda. Decko jeste talentovan. Ali kad god je on na terenu svaki napad je preko njega. Pa to ne moze tako. Zar neko misli da ce tako da postane igrac, preko noci? Zadnja cetri min lopta je samo u njegovim rukama i on zavrsava napade. Simanic usao u poslednjih tri min a bukvalno nije ni jednom uhvatio loptu.

avatar
Bomb@$
Saturday, 07.11.2015
01:24

Daj otkaz covjece!!! Nije samo do igraca... Ne znas izvuci najbolje iz njih.. Ugusio prosle sezone Blazica, ove si Jovica.. Od igraca reprezentativnog kvaliteta si napravio igraca za Tamis... Ne bi me iznenadilo da i Sofo pocne igrati dobro,nakon sto je otiso iz Zvezde.. Ekipa nije kao prosle godine, ne mozes kopirati taktiku od prosle godine...