Radonjić: "Ima još mnogo prostora za napredak"

Autor: Beta Beta
petak 03.10.2014.
21:36
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je u početku večerašnje utakmice protiv Levskog bio prisutan grč kod njegovih košarkaša, kao i da tim ima mnogo prostora za napredak.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon ubedljivog trijumfa na startu nove sezone u ABA ligi trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da u igri njegovih izabranika ima još mnogo prostora za napredak.

"Na početku se osetilo da je ovo prva utakmica, bio je prisutan određeni grč. Bilo je potrebno vremena da dođemo do planirane igre. U nastavku utakmice smo bili agresivni i došli smo do velike prednosti", rekao je Radonjić novinarima.

Zvezda je pobedila sa 85:55, iako je Levski u prvoj četvrtini imao sedam poena prednosti, a početkom drugog poluvremena je prišao u jednom trenutku i na poen zaostatka.

"Bez dileme, postoji još mnogo prostora za napredak. Trebaće mnogo rada i vremena, a posebno ćemo morati da poradimo na fizičkoj spremi određenih igrača. Utakmica sa Cibonom u sledećem kolu će pokazati gde smo trenutno", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je ocenio da je "Levski pokazao da ume da igra košarku" i da će biti konkurentan u Jadranskoj ligi.

Trener Levskog Konstantin Papazanov rekao je da njegovi igrači nisu mogli da urade ništa više od onoga što su uradili.

"Prvih 23-24 minuta smo se hrabro borili. Verovatno smo igrali i iznad svojih mogućnosti pa je rezultat bio takav. Moji igrači nisu spremni da se nose sa pritiskom publike, ali ovde su padale mnogo jače ekipe od Levskog", rekao je Papazanov.

On je kazao da su se ambicije bugarskog tima promenile i da će se ekipa boriti za opstanak.

"Kada je počeo ovaj projekat, Levski je imao velike ambicije, čak i da bude među prva četiri, ali su se u međuvremenu okolnosti promenile i sada ćemo se boriti da ne budemo među poslednja tri tima", rekao je Papazanov.

Trener Levskog je čestitao Srbiji osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke