Radonjić: "Igrali smo bez koncentracije"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
23:13
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnjeg poraza od Partizana da njegova ekipa nije odigrala dobru utakmicu, kao i da je igračima nedostajalo koncentracije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda pretrpela je večeras prvi poraz u Super ligi, pošto je poražena od Partizana sa 77:78 u devetom kolu prvenstva Srbije.

"Igrali smo bez koncentracije, iako smo imali prednost koja je visila zbog velikog broja grešaka. Nismo odigrali dobar meč", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Crveno-beli su poraženi pošto je kapiten Partizana postigao poene za trijumf u poslednjoj sekundi utakmice.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Kao što se i pričalo pred Superligu, cilj nam je bilo prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone. Nisam bio zadovoljan ni nekim drugim mečevima koje smo odigrali u Superligi, bez obzira što su pobede bile ubedljive. U onakvoj situaciji, posle tajm-auta, da ne napravimo faul... I onda primimo trojku... Ogroman broj promašenih slobodnih bacanja. Ne smemo da dozvolimo da padne u vodu sve što smo gradili do sada, najbitnije je da zdravi dočekamo plej-of", rekao je Radonjić.

Na pitanje da li je ljut zbog svega 16 pogodjenih slobodnih bacanja iz 33 pokušaja, Radonjić je kazao da ne bi upotrebio taj izraz, ali i da je to "plod" iste stvari, odnosno nedostatka koncentracije.

On je ocenio da je evidentno da postoji "potrošnja s obe strane" i da zato kvalitet "večitog" derbija nije bio na visokom nivou.

Zvezda i Partizan nalaze se na deobi prvog mesta Superlige sa po osam pobeda i jednim porazom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Spartanac96
Friday, 19.05.2017
14:48

Samo nek se osvoji titula na kraju i niko se nece ni secati ovog poraza

avatar
Dolina cupova
Saturday, 20.05.2017
12:24

U okeanu poraza koje ste dozivljavali od Partizana, glupo bi bilo da se secate ovog...