Radonjić i dalje veruje u Vilijamsa!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.02.2015.
23:46
Izvor: Beta

Iako je posle sjajnog starta sezone, plejmejker Crvene zvezde Telekom u poslednje vreme sve češće na meti kritika, trener Dejan Radonjić je posle pobede nad Cedevitom potvrdio da će Markus Vilijams i dalje preuzimati odgovornost u ključnim trenucima utakm

Beta
Beta

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa večeras zabeležila važnu pobedu nad Cedevitom posle tri vezana poraza.

"Normalno je da smo želeli da slavimo posle tri vezana poraza i zbog toga početak utakmice nije bio idealan, ali držali smo ritam. Kada je Cedevita povela, fantastično smo igrali u odbrani i došli do važne pobede", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je u hali Pionir pobedila Cedevitu sa 78:63 i tako četiri kola pre kraja obezbedila prvo mesto u regularnom delu regionalnog takmičenja.

"Zadovoljan sam što smo i teoretski obezbedili prvo mesto i nastavak ćemo iskoristiti kao pripremu za plej-of. Ukupan utisak ove utakmice je jako dobar i to me raduje", kazao je Radonjić.

On je istakao da su košarkaši Zvezde od sada u potpunosti koncentrisani na Kup Radovija Koraća, u kojem će od petka igrati u Nišu.

Radonjić je dodao da se nada da će se Nemanja Dangubić oporaviti za predstojeći turnir, u kojem njegova ekipa želi da odbrani trofej osvojen prošle godine.

Trener crveno-belih je rekao da nije zabrinut zbog loše forme plejmejkera Markusa Vilijamsa i da će Amerikanac "i dalje uzimati odlučujuće šuteve" jer je njegovoj ekipi do sada "doneo mnogo toga".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 17.02.2015
01:16

i dalje mislite da je najbolji stranac u istoriji nase kosarke ? npr bolji od Mekejleba ? mislite o tome ...

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 17.02.2015
11:59

Mozda nas jednostavno boli uvo i za Mekejleba i Vilijamsa? Misli o tome...

avatar
dex
Tuesday, 17.02.2015
17:31

don.mile o tome ko je bolji pisacemo u maju. sto se mene tice prosecni igraci i jedan i drugi a da ti bude jasnije jedan zbog nedostatka suta a jedan zbog sporosti kad bi iskombinovao ta dva igraca dobio bi vrhunskog

avatar
Red forever
Tuesday, 17.02.2015
17:04

Izvini Dule,nisam te prepoznao... ;)

avatar
Tuesday, 17.02.2015
13:50

nije vas bolelo uvo kada ste pisali da je bolji ? a sada kada vidite da je lik truba-dur vas vise ne interesuje ... pa dobro ,to ste vi uvek i bili , nisam ocekivao drugaciji odgovor ... malo pratite i diskutujete , malo ne ... zavisi kako vetar duva