Radonjić: "Fokus na mečevima pre Kupa"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.02.2016.
15:17
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izjavio je da je ovogodišnji žreb za Kup Radivoja Koraća za njegov tim sličan prošlogodišnjem i istakao da će prioritet biti mečevi koji dolaze pre turnira u Nišu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Žrebom u "kući košarke" u utorak je odlučeno da se branilac trofeja u nacionalnom Kupu na startu takmičenja sastane sa ekipom Smedereva.

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je žreb za njegovu ekipu sličan prošlogodišnjem i da bi voleo da ishod bude isti kao u sezoni kada je osvojen trofej, ali je naglasio da je trenutno ekipa koncentrisana na utakmice koje joj predstoje pre turnira u Nišu.

"Žreb je sličan prošlogodišnjem, pa neka na kraju bude kao i prošle sezone. U ovom trenutku je naš fokus na mečevima koji nas čekaju do kupa, a kojih ima mnogo. Sutra putujemo u Tursku i moramo da se spremamo za taj meč i rešavamo probleme koji nisu mali", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Žrebom je odlučeno da Zvezda treću uzastopnu odbranu trofeja počne utakmicom protiv Smedereva, a onda bi u polufinalu igrala protiv Partizana.

"Prvi meč igramo protiv Smedereva. Trudićemo se da tu budemo na nivou, a onda idemo od dana do dana. Nadam se da ćemo biti dobri, a siguran sam da ćemo svi biti jako motivisani za kup", rekao je Radonjić.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraća se od 18. do 21. februara u Nišu koji je 12. put domaćin tog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke