Radonjić: ''Došli u Zagreb po bodove, to smo i ostvarili''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.02.2016.
23:28
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila cilj zbog kojeg je došla u Zagreb i pobedila Cibonu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde pobedili su večeras u Zagrebu Cibonu sa 94:83 i gotovo sigurno obezbedili drugo mesto pred početak polufinale serije Jadranske lige.

"Ono što smo planirali da napravimo u Zagrebu, da dođemo do novih bodova, to smo i ostvarili. Svaki dolazak iz evroligaškog meča donosi drugačiji zadatak, zbog broja dana za odmor i oporavak, dužine putovanja, potrošnje energije...

Ipak, uspeli smo da kontrolišemo meč. Cibona je na kraju zaigrala dobar napad i vratila se u igru 'trojkama' ali zadržali smo koncentraciju i ušli u mirnu završnicu"
, rekao je Radonjić, preneo je sajt Zvezde.

Crveno-belima je pomogao i Partizan pošto je u Beogradu pobedio Cedevitu sa 82:61. Kolo pre kraja Zvezda ima skor od 19 pobeda i šest poraza, a Cedevita pobedu manje.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu i da sada mora da se okrene narednim duelima.

"Dobra utakmica za nas, dobro smo odigrali veći deo meča. Dopustili smo ekipi Cibone da pridje u jednom trenutku serijom poena u trećoj deonici, ali smo kontrolisali utakmicu, napravili dobar posao i zabeležili vrednu pobedu u Zagrebu.

Okrećemo se narednim izazovima, već u petak nas očekuje duel sa Fenerbahčeom u Evroligi",
rekao je Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke