Radonjić: "Dobrom odbranom do željenog cilja"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.11.2016.
20:55
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić rekao je da su njegovi izabranici zahvaljujući dobroj igri u odbrani uspeli da prelome meč sa Olimpijom i stignu do nove pobede.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s upisali su u ponedeljak jedanaestu uzastopnu pobedu u ABA ligi, a poslednja mušterija aktuelnog šampiona Jadrana bila je ekipa Union Olimpije.

Strateg lidera regionalnog šampionata Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa nije dobro otvorila utakmicu i da je nedostatak energije i koncentracije doprineo tome da Union Olimpija bude ravnopravan takmac Zvezdi.

"Obe ekipe su u izuzetno teškom ritmu utakmica. Obe ekipe su se trudile da se što bolje pripreme za današnji meč. Ovo je veoma ozbiljan napor. Zbog toga je posebno važno da energija i motivacija jaki. U prvom delu utakmice smo igrali bez koncentracije i bez energije. Union Olimpija je sjajno odigrala prvo poluvreme i rezultat je bio izjednačen" kazao je Radonjić.

Nakon pet minuta igre u nastavku utakmice Zvezda je prelomila meč i napravila seriju 11:0 posle koje "Zmajčeki" nisu imali šanse da se vrate.

"U drugom poluvremenu smo uglavnom dobro igrali u odbrani i došli do željenog cilja. Želeli smo pobedu jer je ABA liga prioritet u tekućoj sezoni" zaključio je trener Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić.

Branilac trofeja u regionalnom košarkaškom šampionatu trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa stoprocentnim učinkom (11-0), a u narednom kolu odmeriće snage sa FMP Železnikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke