Radonjić debitovao na Evroliginom blogu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
11:39
Izvor: Sportske.net

Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić objavio je svoj prvi blog na zvaničnom sajtu Evrolige. Premijerni blog Zvezdin trener posvetio je navijačima i načinu na koji se ekipa sprema za igranje pred frenetičnom podrškom "Delija".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dan uoči jako važne utakmice koju će košarkaši Crvene zvezde Telekom odigrati u okviru 5. kola evroligaške grupe "D" trener Dejan Radonjić "debitovao" je na blogu zvaničnog sajta elitnog takmičenja.

Strateg vicešampiona Srbije pisao je na temu fantastične podrške koju "Delije" pružaju njegovim izabranicima i tom prilikom otkrio na koji način priprema igrače za duele koje Zvezda igra pred 20.000 navijača.

"Jedan od osnovnih zadataka za trenera pre utakmice koju igramo pred našim navijačima je da ima igrače, koji uprkos ogromnom uzbuđenju, igraju na način koji je najkorisniji za tim. Suština je u pripremi utakmice. Morate da stvorite uslove za igrače, tako da oni mogu da pruže ono što se od njih očekuje, i što objektivno mogu da urade" objasnio je Radonjić.

Crnogorski stručnjak dodao je da su crveno-beli u minuloj sezoni ulazili u problem kada igraju pred punom halom zbog čega se radilo na posebnoj pripremi igrača za ono što ih čeka u "KombankAreni".

"Imali smo primere prošle sezone kada je naš tim loše odreagovao na fantastičnu podršku sa tribina, igrači nisu bili na svom prepoznatljivom nivou i nisu bili ono što sam ja kao trener od njih želeo da budu. Ove sezone, dobro se nosimo sa svim tim i tu sjajnu atmosferu smo iskoristili na pravi način da se prikažemo u najboljem svetlu" napisao je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom do sada je u sezoni 2014/2015 odigrala tri utakmice u "KombankAreni" i na njima ostvarila dve pobede i jedan poraz.

Crveno-beli su slavili protiv Galatasaraja i Valensije a poraz je pretrpljen u duelu sa Olimpijakosom, u fantastičnoj atmosferi koje su napravile pristalice dva kluba.

Kompletan tekst Radonjićevog bloga možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 13.11.2014
16:31

Kao on pise blog i kao freneticna podrska ...samo ne pise da su to navijaci jednog drugog kluba

avatar
Smak
Thursday, 13.11.2014
15:41

Radonja, ili brže uči ili prepusti Zvezdu nekome ko zna. Imao si školu prošle godine, ove nema opravdanja za neuspehe. Znači, top 16 EL, Aba i domaćica. Ovaj tim to može i mora.