Radonjić: "Da vidimo gde smo u najjačim proverama"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.09.2016.
13:38
Izvor: Beta

Strateg crveno-belih ističe da će turnir na Kritu biti odlična prilika da njegov tim vidi u kakvoj se formi nalazi pred početak nove sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa pripremni turnir na Kritu iskoristiti da proveri stepen pripremljenosti uoči početka nove sezone.

"Putujemo u Grčku na završnu fazu priprema. Za ovaj period smo i planirali najjače utakmice sa izuzetno kvalitetnim timovima iz ove sezone vrlo jake Evrolige. Prvu utakmicu igramo sa Olimpijakosom u petak, ali će nam turnir na Kritu doneti dve odlične provere, kroz koje ćemo videti naš stepen pripremljenosti i to u svim aspektima, kako bismo imali jasnu sliku gde smo", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su na Krit gde ih u naredna tri dana očekuje pripremni turnir na kom učestvuju Olimpijakos, Anadolu Efes i Hapoel iz Jerusalima.

Crveno-beli će sezonu zvanično početi narednog petka na svom terenu protiv MZT-a iz Skoplja.

"Posle Krita imaćemo još nekoliko dana do početka takmičarske sezone, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo i taj kratak period na najbolji mogući način do utakmice sa MZT-om u Beogradu", rekao je Radonjić.

Zvezda će u polufinalu turnira na Kritu igrati protiv Olimpijakosa. Taj meč na programu je u petak od 19.30.

U drugom polufinalu sastaće se Anadolu Efes i Hapoel, a taj meč igraće se od 17.00.

Meč za treće mesto na igraće se u nedelju od 17.00, utakmica za prvo mesto na prvom međunarodnom turniru "Iraklion 2016" igraće se od 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke