Radonjić: "Da ostanemo u ovom ritmu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić zahvalio se publici koja je u petak podržala crveno-bele u "Čairu" i dodao da se nada da će ekipa ostati u dobrom ritmu do kraja domaćeg prvenstva.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su četvrti trijumf u domaćem šampionatu a drugi od momenta kada su se okitili titulom u regionalnoj ligi.

Crveno-beli su u petak bez problema savladali niški Konstantin a trener Dejan Radonjić nije imao šta da zameri svojim izabranicima.

"Mi smo odmah, od starta, imali kvalitetan odnos prema igri, napravili razliku, držali kontrolu svih 40 minuta, apsolutno uradili sve ono što smo planirali" rekao je Radonjić.

Zvezda je slavila rezultatom 87:60 a utakmica u Nišu bila je 65 od početka sezone za pulene Dejana Radonjića.

"Zna se da smo odigrali veliki broj mečeva u ovoj sezoni, u poslednje vreme se I dosta potrošili, ali očekujem da nastavimo u ovom ritmu I da iz meča u meč pružamo konstantne partije" dodao je Radonjić.

Utakmica u hali "Čair" odigrana je pred više od 2.000 navijača kojima se trener Crvene zvezde Telekom zahvalio na podršci.

"Hvala navijačima što su u ovolikom broju došli da nas pozdrave posle našeg uspeha u ABA ligi i očekujem ih u velikom broju i u našem sledećem meču u Beogradu" zaključio je Radonjić.

Narednu utakmicu u Košarkaškoj Superligi Srbije Crvena zvezda Telekom igra u ponedeljak od 18 časova protiv FMP Železnika u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke