Radonjić: "Da na kraju završimo na Kalemegdanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.06.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić kazao je da njegova ekipa ulazi u finale domaćeg prvenstva sa ciljem da osvoji još jedan trofej i sezonu završi proslavom titule na Kalemegdanu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otpočinju u ponedeljak poslednje borbe za treći trofej u sezoni na izmaku, a za protivnika će pomalo iznenađujuće imati ekipu FMP Železnika.

"Panteri" su napravili iznenađenje u polufinalu plej-ofa, eliminisali Partizan, pa ćemo u finalu gledati reprizu iz sezone 1997/1998.

"Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč, i sada stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja da dođemo do još jedne titule" rekao je Radonjić.

Poslednji put Zvezda i FMP igrali su za titulu pre 19 godina, s tim što sada crveno-beli ulaze u finale kao apsolutni favoriti.

"U finalu igramo protiv FMP-a, koja je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije" dodao je Radonjić.

Strateg crveno-belih u prvom meču neće moći da računa na Stefana Jovića, dok je Nejt Volters rovit.

"Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivo, i mislim da smo spremni za to" istakao je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je na kraju pozvao navijače da podrže ekipu u finalnoj seriji kako bi se na kraju svi zajedno još jednom okupili na Kalemegdanu na proslavi "tirplete".

"Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu" zaključio je Radonjić.

Prva utakmica finala plej-ofa Mozzart Super lige igra se u ponedeljak, 12. juna, od 21 čas. Ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" se neće naplaćivati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljaRpi
Monday, 12.06.2017
03:09

Mogao bi FMP i iznenaditi, ništa se ne zna, imaju jaku volju:3

avatar
Salone
Sunday, 11.06.2017
17:00

Kako u finalu nema bg igokeje patlidzan

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 11.06.2017
15:10

Pa dobro,manje više se znalo da će svi trofeji (za koje se igra nekoliko utakmica u seriji) kod nas. Eventualno smo mogli izgubiti kup jer je jedna utakmica ali da nas neko tri puta pobjedi u seriji,tesko.

avatar
marecareee
Sunday, 11.06.2017
13:50

Jer tako smo u mogućnosti

avatar
3x3
Sunday, 11.06.2017
13:38

Ovo ce biti najneinteresantnije finale ikada. Mislim da ni navijaci nece hteti da dodju iako je za dz. Jedino ce doci na poslednju utakmicu na proslavu titule. Besmisleno je gledati mec sa svojom filijalom koja nema nikakvih sansi da pobedi u ovom finalu. Ono sto je interesantno, to je gledati kako se podize pehar kada se pobedi treca utakmica!

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 11.06.2017
20:50

Nekima se ni u bitnoj plej of utakmici nije skupila ni trecina Pionira, a oni su imali protivnika slicne snage, tako da besmisleno je pricati o tome koliko ce pratiti duel decurlije iz FMP-a i suverenih sampiona vec dugi niz godina koji uzimaju sve trofeje....nije takmicarski zanimljivo, ali bice tu finog basketa, koji cu ja svakako gledati....

avatar
3x3
Monday, 12.06.2017
10:57

Da sam iz BG-a svakako da bih dosao da gledam. Ovako cu pratiti na tv-u.

avatar
gosfkcz
Sunday, 11.06.2017
13:29

Ne bih ja vec pominjao Kalemegdan, na tri dobijene partizan moze da bude opasan :DD .

avatar
nikoletina bursac
Sunday, 11.06.2017
13:22

Samo jako Panteri sa Malog Kalemegdana.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 11.06.2017
14:09

heheheheh, kako ste antilope? Panteri vas pojedoše za doručak,i sa Malog Kalemegdana i iz Železnike.

avatar
gosfkcz
Sunday, 11.06.2017
15:46

Prosto ne znam sta da ti preporucim protiv jakih bolova.