Radonjić: "Čeka nas mnogo posla"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.10.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je ekipi Himkija na zasluženoj pobedi i istakao da njegov tim čeka mnogo posla u nastupajućem periodu.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ubedljivo su poraženi od Himkija u okviru trećeg kola evroligaške grupe "A". Moskovljani su slavili rezultatom 91:53, a trener crveno-belih čestitao je Himkiju na zasluženom trijumfu.

"Čestitke Himkiju. Danas smo odigrali dobro samo u prvih sedam minuta a onda je protivnik demonstrirao kvalitet. Odigrali su sjajno u napadu i imali visok procenat u šutu za tri poena" kazao je Radonjić.

Starteg šampiona Srbije nije želeo da kritikuje svoje igrače, a razloge poraza pronašao je u promenama u rosteru i činjenici da je Zvezda u Moskvu doputovala bez dvojice povređenih igrača.

"Čeka nas mnogo posla. Nije bilo jednostavno doputovati u Moskvu sa dvojicom novih igrača u rosteru i igrati protiv tako kvalitetne ekipe kakva je Himki. Nedostaju nam i dvojica povređenih" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom nalazi se u krizi igre i rezultata o čemu svedoče porazi u ABA i Evroligi, a veliki problem pravi i formiranje ekipe u trenutku kada za to nije vreme.

Narednu utakmicu u Evroligi crveno-beli će odigrati 6. novembra protiv prošlosezonskog učesnika fajnal-fora, ekipe Fenerbahčea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Saturday, 31.10.2015
00:09

Radonja, teraj Mekela i Tompsona sto pre da ne bi i ti sa njima zajedno bio oteran.

avatar
Frenki
Sunday, 01.11.2015
21:02

Treba da oterate Radonjica.

avatar
Milan Mihajlovic
Friday, 30.10.2015
23:56

A da neko uruci otkaz ovom kvazi treneru? Dokle da bruka tim? Ili je ovo 3 puta slabiji tim od onog iz prosle sezone...

avatar
NIKOS
Friday, 30.10.2015
23:07

pocele zalopojke hmmm