Radonjić: "Brine Cirbesova povreda, Miler će igrati"

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.10.2015.
16:58
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da ga uoči duela sa Himkijem brine povreda na koju se požalio Maik Cirbes i istakao da će novajlija Kvinsi Miler dobiti veću minutažu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegove košarkaše čeka težak posao protiv Himkija u Evroligi.

"Himki je pokazao da ima velike ambicije angažovanjem igrača najvećeg rejtinga u Evropi. Konkurisaće za sam vrh i već su pokazali koliko mogu. Mi ćemo pokušati da odigramo dobar takmičarski meč, ali nas sigurno očekuje težak posao", rekao je Radonjić.

Zvezda će u petak gostovati Himkiju u trećem kolu grupe "A" Evrolige. Obe ekipe imaju po pobedu i poraz.

Prema najavi trenera, Kvinsi Miler će sigurno igrati u Moskvi, dok je briga povreda Maika Cirbesa, koji ima problema sa leđima. Radonjić se nada da sa nemačkim centrom nije u pitanju ništa ozbiljno.

Radonjić je izjavio saučešće porodici preminule košarkaške legende Ranka Žeravice, za koga je rekao da je značajno učestvovao u stvaranju istorije Crvene zvezde.

"Košarka, ne samo na ovim prostorima, mnogo je izgubila njegovim odlaskom. Često je dolazio na utakmice i razgovori sa njim nakon mečeva bili su pravo zadovoljstvo i iskustvo za mene. Iskreno, kao i svi mi koji smo u košarci, žalim zbog njegove smrti", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Stefan Jović kazao je da očekuje borbenu i motivisanu igru svoje ekipe, kao i to da je ruski klub favorit.

"Himki je izuzetno jak, a nezvanično ima najveći budžet u Evroligi, što dovoljno govori o ambicijama. Sve govori da su spremni da naprave ozbiljan iskorak u Evroligi. Na nama je da odgovorimo, odigramo dobro i izvučemo dobre stvari iz te utakmice. Himki je favorit", kazao je Jović.

Utakmica će se igrati sutra u 18 sati u Moskvi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke