Radonjić: "Bitna pobeda na teškom gostovanju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.10.2015.
23:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije želeo da ulazi u dublju analizu igre svog tima u Zadru istakavši da se piše bitna pobeda na jednom od najtežih gostovanja u ligi.

Beta/HINA/Ds
Beta/HINA/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom vezali su treću uzastopnu pobedu u novoj sezoni nakon što su u najneefikasnijoj utakmici u istoriji regionalnog takmičenja savladali Zadar rezultatom 56:49.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije želeo da analizira igru svog tima na meču u Zadru ali je istakao da u datim okolnostima pobeda ima izuzetan značaj.

"U okolnostima gde smo već imali problema sa povredama, a dan pre puta ostali smo i bez Dangubića, ideja je bila da, uprkos svemu, odigramo dovoljno dobru utakmicu za pobedu. To smo i uradili, a bilo kakva druga analiza u ovom trenutku nije bitna. Jedino je bitno da izlazimo iz jednog od najtežih gostovanja s bodovima i dobrim raspoloženjem" kazao je Radonjić.

Kapiten ekipe Luka Mitrović složio se sa svojim trenerom u oceni da se pamti samo pobeda.

"Nije to bila najlepša utakmica ni za gledanje ni za igranje. Nakon četrdeset minuta najvažnije je da smo osvojili dva boda, a na kakav način smo do toga došli manje je bitno. Odbrana je bila na nivou, a 49 primljenih poena to najbolje pokazuje" istakao je Mitrović.

Narednu utakmicu u ABA ligi Crvena zvezda Telekom igra protiv šampiona Slovenije pred svojim navijačima u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Wednesday, 07.10.2015
01:22

Idemo dalje, dobro je sto smo dobili Zadar u gostima, jer i sami znamo koliko su teska gostovanja u Hrvatskoj za nase klubove. Zvezda na gostovanjima po mom misljenju nije favorit samo protiv Cedevite i Buducnosti.