Radonjić: "Bilo je mnogo oscilacija u igri"

Autor: Beta Beta
subota 11.10.2014.
23:39
Izvor: Beta

Trener vicešampiona Srbije priznao je da je bilo previše oscilacija u igri Crvene zvezde Telekom na meču trećeg kola ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da su njegovi košarkaši večeras imali mnogo oscilacija u igri, kao i da timu treba još vremena da dođe do ujednačene igre.

"Bilo je i dobrih i loših perioda igre. Očigledno je da još ima mnogo oscilacija. Očekivali smo čvrstu i dobru igru Olimpije, koja se nije predavala ni kad smo ubedljivo vodili, i u poslednjoj deonici je iskoristila naše slabosti i rezultatski nam se približila" rekao je Radonjić.

Zvezda je večeras pobedila Olimpiju sa 73:65 u trećem kolu Jadranske lige, iako je u jednom trenutku imala i 23 poena prednosti. Crveno-beli su u prvom kolu pobedili Levski sa 30, a u drugom Cibonu sa 24 poena prednosti.

"Posle dve ubedljive pobede stvorio se ambijent da će sve biti rešeno samim izlaskom na teren, ali nije baš tako lako. Za neke stvari treba vremena da se nivelišu", rekao je Radonjić.

Zvezdu u četvrtak čeka početak takmičenja u Evroligi, a prvi protivnik biće Galatasaraj.

"Čeka nas kvalitetan i iskusan rival u Evroligi, ali je potpuno jasno sa kojim ćemo ciljem ući u tu utakmicu, bez obzira na to što znamo koliko je kvalitetan protivnik", rekao je Radonjić.

Trener Olimpije Aleš Pipan nije bio nezadovoljan igrom i rekao je da je Zvezda iskoristila sve greške njegovog tima.

"Odigrali smo najbolje što možemo u ovom trenutku. Ali, Zvezda je iskoristila svaku našu grešku. Bilo je dovoljno pet minuta da povede sa 20 i više razlike. Pozitivno je to što se nismo predavali i mislim da smo odigrali sasvim korektno", rekao je Pipan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke