Radonjić: "Biće poraza, ali biće opet Kalemegdan u junu!"

Autor: Beta Beta
utorak 03.11.2015.
21:30
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je igračima na pobedi nad Partizanom i poručio da će do kraja sezone biti poraza ali i slavlja na Kalemegdanu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da mu je nakon večerašnje pobede nad Partizanom najviše drago zbog svojih košarkaša koji su pod velikim pritiskom.

"Čestitam igračima na pobedi protiv Partizana, koja je uvek bitna. Zbog njih mi je posebno drago što se završilo ovako, jer se dobro zna koliko je teško još od 10. avgusta kada smo počeli sezonu, mada su problemi počeli i pre toga", rekao je Radonjić posle utakmice u hali "Pionir".

Zvezda je kao domaćin savladala Partizan sa 92:77 u osmom kolu Jadranske lige i tako zabeležila šestu pobedu ove sezone u regionalnom takmičenu.

Radonjić je opširno govorio o trenutnim okolnostima kada je reč o sastavu i povređenim igračima, rekavši da "one nisu ni blizu kakve želi da budu".

"Radimo koliko nam okolnosti omogućavaju i u svim tim problemima izuzetno funkcionišemo. Dobro je što smo pobedili i ostali u borbi za plasman među prve četiri ekipe. Iz ove perspektive je najbitnije da budemo među četiri, a kada bude došlo vreme za odlučujuće borbe treba da uradimo ono što smo pokazali da možemo", rekao je Radonjić.

On je kazao da Majk Cirbes zbog povrede nije trebalo da igra protiv Partizana, dok je za Marka Tejića naveo da se polako vraća u formu.

Radonjić je kritikovao i ambijent u javnosti.

"Prošlo je 17 godina nečega i sada je znatno lakše, a ne teže. Ambijent je kao da nismo uzeli samo tri titule prošle godine. U junu će da bude Kalemegdan kao prošle godine, to znam, a koliko će poraza da bude, Bože moj. Siguran sam u to, biće mi teško, znam, biće opet raznoraznih simpatičnih analiza, ali generalno, iskustvo je tako da to mogu da poručim svima koji vole Zvezdu i nama koji smo u Zvezdi", istakao je Radonjić.

Trener crveno-belih je rekao da ima strpljenja kod Rajana Tompsona, dok je za Gala Mekela naveo da je pokazao napredak.

"Razumem potrebu 'ko će prvi', ali možda momci zbog toga ne mogu da odigraju kako znaju", rekao je Radonjić.

Zvezda će u narednoj utakmici u petak dočekati Fenerbahče u Evroligi, a potom će u ponedeljak gostovati MZT-u u regionalnom takmičenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Wednesday, 04.11.2015
09:35

Mnogo kakis, Radonja.

avatar
Wilt 100+
Wednesday, 04.11.2015
09:14

Novi stranac Miller energičan , zna da igra, samo mu ne treba dati da divlja već usmeriti njegovu energiju u pravom smeru. Ali ovakve utakmice protiv ekipa sa začelja tabele upravo služe da se probaju igrači. Šteta za Simanića I Rebića, ne treba Zvezdi +20 već da oni postanu igrači. nTejić izgleda dobro na terenu samo mu treba dati prostora da bi stekao samopouzdanje, možda bude novi Jokić.

avatar
Gorann
Wednesday, 04.11.2015
06:23
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Tuesday, 03.11.2015
23:02

Slavice se opet titula

avatar
Volim Partizan
Tuesday, 03.11.2015
22:38

Hahahahahahhaahhahahah

avatar
Tuesday, 03.11.2015
22:33

Terajte Tompsona dok je još vreme!