Radonjić: "70. meč, a ima ih još dosta"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
23:52
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da su njegovi izabranici u 70. utakmici sezone na izmaku uradili ono što je priželjkivao i izrazio nadu da če do kraja Superlige biti spremni za preostale izazove.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Metalac u okviru 9. kola Superlige čime su se za još jedan korak približili plasmanu u plej-of sa pre pozicije na tabeli.

"Ovo je bio 70. meč ove sezone, a imamo još dosta da igramo. Uradili smo večeras ono što smo priželjkivali. Uspeli smo da povedemo računa o rovitim igračima koji su proizvod svega što smo prošli. Nadamo se da ćemo do plej-ofa biti svi maksimalno zdravi i spremni da damo sve od sebe" rekao je Radonjić.

Trener šampiona ABA lige ponovio je da Crvena zvezda Telekom posle svih iskušenja u sezoni 2014/2015 mora da ima motiva za izazove koji slede.

"Superligu smo počeli odavno, još kada smo imali mečeve u Evroligi i plejof ABA lige. Potrošnja jeste ogromna, ali mi imamo izuzetno veliki motiv. Mislim da će taj naš motiv biti još više vizuelno izražen u narednim mečevima" zaključio je Radonjić.

Narednu utakmicu u Superligi crveno-beli igraju protiv ekipe Tamiša u Pančevu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Monday, 25.05.2015
15:07

U aprilu se mašina upalila...i izgorela. Više čak ni ne prete, jasno je i njima.

avatar
Stefan123
Sunday, 24.05.2015
01:13

Bravo Radonjicu i Zvezdinoj ekipi sezona iz snova