Radonja o Joviću: "Kakav incident?"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.11.2015.
23:07
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić objasnio je novinarima zašto je poslao Stefana Jovića u svlačionicu.

aba-liga/Cedevita/MarinSušić
aba-liga/Cedevita/MarinSušić

Povezane vesti

Pobeda koju su košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili nad Real Madridom u okviru 7. kola Evrolige bacila je u drugi plan situaciju iz treće četvrtine u kojoj su glavne odigrali Dejan Radonjić i Stefan Jović.

Revoltiran odlukom sudije koji mu je pokazao ličnu grešku Stefan Jović je burno reagovao pa je dobio i tehničku grešku. Nervozu je odneo na klupu pa je trener Dejan Radonjić rešio da ga pošalje u svlačionicu iako je u tom momentu još samo Nikola Rebić mogao da odgovori na poziciji "jedan".

Na konfernciji za medije novinari nisu ni morali da počnu sa postavljanjem pitanja, a trener Dejan Radonjić je znao šta treba da kaže.

"Jović..." nasmejao se Dejan Radonjić a potom dopustio da novinarka postavi pitanje.

Kako je u formulaciji pitanja upotrebljena i reč incident trener Crvene zvezde Telekom odmah je priču odveo u drugom smeru.

"Kakav incident? Poslat je u svlačionicu zato što sam ja smatrao da tako treba i da je to najbolje za tim, kao što se i pokazalo. Naravno, to su interne stvari kluba, to su momenti koji se dešavaju i nije to prvi put da se to ovde dešava" kazao je Radonjić i dodao,

"Težak meč, veliki meč... Imali ste prilike to da gledate već do sad" zaključio je strateg Crvene zvezde Telekom.

Ukoliko niste imali prilike da vidite momenat kada je Stefan Jović pobesenio i naterao svog trenera da ga pošalje u svlačionicu, to možete učiniti OVDE!

Радоња објаснио зашто је 'охладио' Јовића!

Posted by Дeлије Север Србија on петак 27. новембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
treci klub kroacije
Saturday, 28.11.2015
00:25

ispalo je dobro a daleko od toga da je dobro imitiranje debeljka nije pametno jovic je odigrao odlicno i igrac je koji vodi zvezdu ove sezone ovakvo ponasanje radonjica nije zasluzio

avatar
Damir85
Saturday, 28.11.2015
00:21

Radonjicu, da nisi zeznuo sve u Strazburu sada bi plasman u top sesnaest vec bio resen.

avatar
Mihajlo_NS
Saturday, 28.11.2015
00:20

BOG Humora skoro ko zemljak mu Andrija.