Radničkom nije valjao, završio u Makabiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.06.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net

Šestostruki šampion Evrope angažovao je još jedno pojačanje za nastupajuću sezonu, pošto se nakon Sonija Vimsa, Maika Cirbesa i Kvinsija Milera Makabiju priključio i bivši košarkaš Radničkog iz Kragujevca.

cbgrancanaria.net
cbgrancanaria.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca svojevremeno je angažovao Amerikanca koji je u Letnjoj NBA ligi 2013. godine radio sa LA Lejkersima, ali se momak iz Kalifornije nije najbolje uklopio u sistem Miroslava Nikolića.

Denis Džerom Sili (26, 193cm) zadržao se u Radničkom svega šest meseci, a potom je "nestao" sa košarkaške mape sve dok se 2015. godine nije pojavio u Bešiktašu i počeo da pruža sjajne partije.

Amerikanac koji je otpušten od strane nekadašnjeg ABA ligaša iz Kragujevca danas je dogovorio saradnju sa šestostrukim prvakom Evrope Makabijem iz Tel Aviva, nakon sjajne sezone u ekipi Gran Kanarije.

Makabi iz Tel Aviva i Di Džej Sili potpisali su ugovor na jednu sezonu sa opcijom produžetka saradnje do leta 2018. godine, pa će bivši član Radničkog, Bešiktaša i Gran Kanarije postati četvrto pojačanje "Ponosa Izraela" za nastupajuću sezonu.

Nakon Sonija Vimsa, Maika Cirbesa i Kvinsija Milera Makabiju se priključuje bek koji je u prethodnoj sezoni prosečno beležio 8.1 poen i 1.3 asistencija na 19 odigranih utakmica u ACB ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevanstevan
Tuesday, 28.06.2016
19:14

Ovo ce im biti rezervni plej vrlo verovatno. Moze da predstavlja nesto poput Slukasa, ko zna.. Makabi ce dzumbus da napravi

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 28.06.2016
19:10

I nije neko pojacanje... Evrokup igrac.