Radnički sa novim trenerom kreće u nove pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.09.2016.
14:26
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Kragujevački košarkaški klub Radnički nedavno je ozvaničio saradnju sa novim šefom stručnog štaba koji je stigao u srce Šumadije i započeo rad sa ekipom.

kkkradnicki.com
kkkradnicki.com

Povezane vesti

Nakon uspešne sezone u Drugoj regionalnoj ligi Zapad i izborenog plasmana u viši rang takmičenja bez i jednog poraza, košarkaški KKK Radnički započeli su pripreme za nova iskušenja.

Kragujevački košarkaški klub Radnički lani je ozvaničio saradnju sa novim trenerom Zoranom Milanovićem koji je u prvom razgovoru za klupski sajt izneo svoje utiske o saradnji sa novim klubom i Nikolom Lončarom.

"Motivi za moj dolazak su sportski. Ovo je ozbiljna košarkaška priča, vrlo konkretna. Nikola Lončar i saradnici su me ubedli da žele da vrate kragujevačku košarku na neke stare staze, da ožive pređašnje godine i tako nadoknade prazan hod u ovom sportu u Kragujevcu" rekao je Milanović.

KKK Radnički će u nastupajućoj sezoni igrati u Prvoj regionalnoj ligi Zapad, a ambicije će ostati iste, napad na viši rang i promocija talentovanih mladih igrača.

"Moje ambicije su visoke, i tu se potpuno podudaramo. Uz dobru saradnju, težak rad, puno odricanja, očekujem da ćemo kvalitetno da radimo, kako bismo od Radničkog napravili stabilnog ligaša. Želja nam je da napredujemo iz sezone u sezonu" istakao je Milanović.

U sklopu priprema za premijernu prvoligašku sezonu, KKK Radnički će uskoro početi i sa odigravanjem kontrolnih utakmica, a prva sledi već naredne nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 01.09.2016
14:36

Ne znam za vas ostale, ali ja volim da citam o ovakvim veselim vestima. Lepo je procitati izvestaje sto se tice novog Kragujevackog kluba.

avatar
Thursday, 01.09.2016
23:28

Super je što prate dešavanja kod nas, na mečevima nas bude bar 1 000 (još ako se bude lomilo negde za rezultat biće nas i više)... Da se za neku godinu opet gleda kvalitetna košarka u našem gradu!!!