Puni se "Arena" - Ovacije za Jovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.04.2016.
20:08
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom gotovo da su napunili "KombankArenu" sat vremena pre početka duela sa CSKA, a okupljena masa je ovacijama pozdravila izlazak na parket plejmejkera Stefana Jovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pristalice Crvene zvezde Telekom pohrlile su sa svih strana Srbije na utakmicu sa moskovskim CSKA, pa nema sumnje da ćemo večeras videti sjajnu atmosferu u "KombankAreni".

Najveća dvorana na Balkanu bila je dobrano popunjena sat vremena pre početka utakmice, a očekuje se da na petnaest minuta pre početka tribine budu ispunjene do punog kapaciteta.

Okupljena masa aplauzima je pozdravila izabranike Dejana Radonjića kada su izašli na zagrevanje, a ovacijama je dočekan plejmejker Stefan Jović koji je u drugom meču poneo epitet tragičara.

"Delije" su rešene da srpskom reprezentativcu uliju dodatnu dozu samopouzdanja pred početak trećeg meča o čemu svedoče scene iz "Arene" prilikom njegovog izlaska na parket.

Podsećamo da je Stefan Jović u drugom meču napravio korake u poslednjem napadu kada je mogao da donese pobedu crveno-belima i da poravna rezultat u seriji na 1:1.

Treća utakmica četvrtfinalne serije igra se večeras od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke