Prvi rival "Orlova" stiže u Beograd sa ovih 12 igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.06.2016.
18:26
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Portorika Edi Kasiano saopštio je konačan spisak igrača koje će povesti put Beograda na Olimpijski kvalifikacioni turnir koji počinje 4. jula.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Prvi protivnik reprezentacije Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu biće selekcija Portorika koju će na pomenutom takmičenju predstavljati sledećih 12 košarkaša.

Portoriko spisak

Selektor Portorika Edi Kasiano napravio je konačan izbor nakon kontrolnih mečeva koje su njegovi izabranici igrali u sklopu priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu.

Najzvučnija imena u selekciji Portorika svakako su plejmejkeri Karlos Arojo (Barselona) i Hose Huan Barea (Dalas Maveriks).

Reprezentacija Portorika nalazi se u Grupi A Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu i protivnici će joj biti selekcije Srbije (4. jul) i Angole (5. jul).

Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu igra se od 4. do 9. jula, a pored tri navedene selekcije iz Grupe A olimpijsku vizu će juriti još Češka, Japan i Letonija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Monday, 27.06.2016
19:07

Nema lakih protivnika! Barea je kao osica samo zuji...i imaju par ludaka koji skacu kao kenguri...nema zezanja sa njima!

avatar
Milan Radisic
Monday, 27.06.2016
18:41

Opa pa i nisu laki.. Ne treba ih potceniti ... Arroyo i barea najbolji

avatar
čerčil Brod
Monday, 27.06.2016
18:29

Nimalo naivna ekipa. Klasicna suterska ekipa slicna bivsim sovjetskim republikama samo sto su mnogo jaci i brzi u tranziciji