Prve reakcije ''Grobara'' - Džikić im vratio optimizam!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.01.2016.
17:51
Izvor: Sportske.net

Utisak je da su navijači Partizana zadovoljni najnovijom odluke uprave kluba, za sada svi pružaju podršku Božićevom nasledniku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle sinoćnjeg velikog razočranja, navijačima Partizana danas se vratio optimizam, jer su uvereni da je Aleksandar Džikić pravi izbor za mesto trenera. Doduše, mnogi smatraju da je današnja odluka trebalo da bude doneta znatno ranije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Дејан Илић
Tuesday, 05.01.2016
19:55

Svaka cast Bozicu imao je herca i iskoristen je... sa ovakvim timom (nije los ali nedostatak teskog centra je veliki problem) ne verujem ni da ce Dzikic moci bolje... U svakom slucaju i Dzikic i Milojevic su odlicni treneri ali su letos odbili partizan jer nisu smeli da sednu na klupu odmah posle Duleta Vujosevica trebao im je neko neiskusan poput Pere da uprska stvari kako bi se neko od njih pojavio kao "spasilac"...

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 05.01.2016
19:19

Sad kad je ovaj jos gori od Bozica.nP.S. Jel neko skontao da su nam na klupe KK i FK namerno postavili amatere kao sto su Bozic i Ivan Tomic?Ovaj Dzikic iako je iskusniji od Bozica (a da li i kvalitetniji videcemo) trebao je posle odlaska Duleta da preuzme ekipu a ne ova dijabola Petar Bozic.Eno u fk nam pre par dana postavise Tomica,kad odemo na pozicije koje vode u plej-aut i njega ce uprava oterati.A tek sto mu pojacanja dovela,Saranov,Jovanovic,haos.

avatar
Tuesday, 05.01.2016
19:19

Veliki trener, ogroman strucnjak, gromada

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 05.01.2016
19:17

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

avatar
Black Tooth
Tuesday, 05.01.2016
19:13

dziko sve najbolje! ne daj se znas kome vec!

avatar
Kico14
Tuesday, 05.01.2016
19:01

Odlicna vijest. Nerealno je bilo da Dule sada dodje pa i Miloje,jer realno, Mega je za nas ove sezone ono sto smo mi za Megu bili svih prethodnih godina. Nadao sam se Dzikicu a da nije on,volio bih Vladu Jovanovica da su doveli :)