Prva zvezda "Crvene Furije" putuje u Rio!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.06.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net

Prva zvezda košarkaške reprezentacije Španije Pau Gasol nastupiće na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru uprkos tome što je prethodnih nedelja doveo u pitanje svoje učešće zbog straha od Zika virusa.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Centar košarkaške reprezentacije Španije Pau Gasol saopštio je u subotu da će u avgustu biti deo nacionalnog tima koji će uzeti učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Prethodnih nedelja Pau Gasol je doveo u pitanje odlazak na Olimpijske igre zbog straha od Zika Virusa ali je na kraju doneo odluku koja je obradovala naciju.

"Idem na Olimpijske igre" napisao je Pau Gasol u kolumni za špansku Marku.

Predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru biće četvrte za Pau Gasola koji je prethodno učestvovao na smotrama u Atini, Pekingu i Londonu.

Centar Čikago Bulsa do sada je osvojio dve srebrne medalje na Olimpijskim igrama, a ove godine pokušaće da se oprosti od dresa sa državnim grbom najsjajnijim odličjem u Rio de Žaneiru.

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru na programu su od 6. do 21. avgusta tekuće godine, a košarkaška reprezentacija Španije igraće u Grupi B sa selekcijama Argentine, Brazila, Litvanije, Nigerije i jednog od kvalifikanata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Saturday, 25.06.2016
12:00

Ooo penzionisi se vise bar za reprezentaciju. On im je pola tima realno .

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Saturday, 25.06.2016
11:46

To se zove patriota.