Propala srpska inicijativa, ništa od smene Kamnikara

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2016.
12:13
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Iako su srpski klubovi bili jedinstveni u oceni da suđenje u ABA ligi nije na zadovoljavajućem nivou, zbog čega su zatražili i smenu komesara Aleša Kamnikara, od toga neće biti ništa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Naime, u Beogradu je održana sednica Skupštine ABA lige, na kojojje, kada je suđenje u pitanju, zaključeno da se ono mora podići naviši nivo.

Ipak, od Kamnikarove smene neće biti ništa.

"Na sastanku na kome su prisustvovali Aleš Kamnikar, komesar i Branko Jovanović, predsednik Sudijske komisije ABA j.t.d. lige, u izuzetno konstruktivnoj atmosferi, zaključeno je da menadžment lige i svi klubovi moraju da ulože maksimalne napore kako bi se rad Sudijske organizacije podigao na najviši mogući nivo.

Sa tim ciljem, Skupština ABA j.t.d. lige je ukazala na dalju izgradnju sistema u kome će se izbeći svako preklapanje odgovornosti u radu i obavezama u okviru Sudijske organizacije, kao i neophodnost bliže saradnje sa nacionalnim Savezima i evropskim organizacijama.

Skupština je takođe razmotrila trenutnu situaciju u evropskoj klupskoj košarci i zaključila da se kroz koordinaciju sa svim košarkaškim subjektima mora uraditi sve kako bi ABA liga j.t.d. imala tretman koji zaslužuje",
navodi se u saopštenju ABA lige, a prenosi ''Blic''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 16.01.2016
14:49

Sto znaci da nasi klubov nemaji prava rijeci i da o svemu odlucuju hrvati i slovenci. Hvala dovidjenja.

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
13:15

In your face, Silogad!