Proigrao Jokić, Bobi se upisao protiv gospodara prstena!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.11.2016.
09:12
Izvor: Sportske.net

Porazi timova u kojima igraju naši, Denver dobro preznojio Toronto, saznali smo zbog čega novinari nisu fer prema Jokiću. Bobi dobio šansu tek kada je bilo gotovo. Iznenađenje u Indijani, Šarlot oborio i Atlantu, Durant bez milosti prema timu koji ga je t

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nagetsi su propisno namučili Toronto, ali je nakon produžetka pobeda otišla iz Kolorada. DeRozan je odradio svoje sa 30 poena, na drugoj strani, odlična partija Mudijaja, plej Nagetsa je ubacio 25 poena i imao 9 asistencija, promašio je očajnički šut za pola za pobedu u produžetku.

Nurkić je brojao do 14, Jokić upisao 8 poena, imao je čak 12 skokova i 4 asistencije.

Inače, trener Majkl Meloun, pošto je okrivio greške za poraz je morao da odgovori na pitanje zbog čega Jokić ne igra više.

"Morate da shvatite, nije istio kao prošle godine kada su Galinari i Čendler bili povređeni, tada smo morali mladima da dajemo po 35 minuta. Prestanite da od Jokića pravite ono što nije, to nije fer prema njemu. Igra dobro, skače, ima dosta asistencija, to od njega i očekujemo
", rekao je trener Nagetsa.

Bilo kako bilo, ova partija od noćas je ohrabrenje za Srbina koji je i sam okrivio greške, odnosno izgubljene lopte za poraz.



Klipersi su perfektni u gostima. Slavili su u Sakramentu i pored 38 poena Kazinsa, Bugi je imao i 13 skokova. Ali, Grifin sa 29 i Redik sa 26 poena su bili previše za Kingse koji su uspeli sa -19 da se spuste na jedan posed u finišu, ali su Džordan zakucavanjem i Kris Pol u penal završnici doveli stvari na svoje mesto. Klipersi su u prvom poluvremenu dali 73 poena i imali procenat šuta od 70%, što govori o tome kako Sakramento igra odbranu...

Lejkersi su ipak "zeleni" za San San Antonio, "Kandža" Leonard je sa 23 poena i 12 skokova predvodio tim iz Teksasa u Holivudu, Oldridž je takođe ubacio 23 poena, Sparsi su na strani zabeležili svih sedam pobeda. Ovo je bio 1099. trijumf za Grega Popovića koji je preskočio svog prijatelja Larija Brauna na sedmom mestu večne liste pobeda u NBA. Lejkersi su se dobro držali, mnogo bolje nego u prethodnih šest poraza protiv noćašnjeg rivala kada su se uglavnom blamirali.



Oslabljeni Dalas je lako poražen od Memfisa, "Grizliji" su ih zaustavili na mizernih 64 poena, Čandler Parsons nije imao milosti prema bivšem klubu koji ga se odrekao zbog povreda kolena. Mavsi bez Novickog, Velijamsa, nedostajali su Barea i Haris. Ovo nije najgori rezultat u istoriji Dalasa, kada je u pitanju broj postignutih koševa. Spasao ih je argentinski ruki Brusino koji je dao trojku u poslednjih pola minuta, pa najgori ostaje jedan poraz iz 1997. kada su dali 62 poena. Slaba uteha, start 2-9 je najgori od jeseni 1998. kada je Novicki bio ruki.

Oklahoma je tukla Bruklin, pogađate, tripl-dabl za Rasa Vestbruka. Ubacio je 30 poena, imao 13 asistencija i 11 skokova, bilo je dovoljno za Netse. Ovo je njegov 41. tripl-dabl u karijeri. Oladipo dobar sa 26 poena, Adams je dodao 15, ovo je druga pobeda za Tander posle četiri poraza u nizu. Kod Netsa, Bogdanović 13 poena.

Do trećeg trijumfa stigli su Pelikansi, 38 poena "Obrve" je presudilo Portlandu, konačno se vratio DžejRu Holidej koji je propustio start zbog problema sa zdravljem supruge, Lorin Holidaj, oni koji prate ženski fudbal znaju o kome se radi. Holidej je povratak obeležio sa 21 poenom, pa svakako budućnost Nju Orleansa izgleda bolje od sadašnjih 3-10.

Golden Stejt je odneo pobedu iz Bostona, Klej Tompson je ubacio 28 poena, Durant 23 timu koji je "odjavio" prošlog leta prihvativši ponudu Golden Stejta. Na startu treće četvrtine Voriorsi su pojačali ritam i serijom 24:3 praktično završili utakmicu. Kari je ubacio 16 poena, drugi najslabiji učinak u sezoni, ali je poslednju četvrtinu presedeo na klupi...

Lebron se posle meča pauze vratio u tim Klivlenda, popusta za Pistonse nije bilo. Lebron je ubacio 21 poen, Irving 25, 11 igrača šampiona se upisalo u strelce protiv Pistonsa koji su očajni na strani i silni u svojoj dvorani. Igrao je i Bobi Marjanović, 2 poena, 5 skokova i blokada za srpskog centra. Kavsi neće igrati do srede, raspored ih je baš pomilovao, imaju dva slobodna dana, dočekuju Portland tek u sredu.

Što se našeg Bobija tiče, on je dobio šansu kada je sve bilo gotovo, nije se loše proveo u Ohaju, družio se sa ultimat-fajt šampionom Stipetom Miočićem.

Big thanks on your hospitality,it was a pleasure hanging out with you!!! 👍🏼💪🏼👊🏼✅

A photo posted by Boban Marjanovic (@bobimarjanovic13) on Nov 17, 2016 at 9:21pm PST


Hornetsi više nisu nikakvo iznenađenje, Francuz Batum je ubacio 24 poena, u Severnoj Karolini pala je odlična Atlanta. Dvajt Hauard se posle meča pauze vratio u tim, imao je 18 skokova, ne vredi, Batum, Voker i noćas sjajni Kodi Zeler su okrenuli u finišu. Hauard je isključen na manje od 6 minuta do kraja, laktom je udario Zelera, u tom trenutku Houksi su bili u plusu. Ali, usledila je serija poena za Šarlot koji je stigao do osme pobede u jedanaest mečeva.

Iznenađenje večeri je ubedljiv trijumf Sansa u Indijani. Izrešetali su rivala, klupa Feniksa je eksplodirala, Dadli je dao 16, Brendon Najt 17, malo poznati Alan Vilijams je uz 15 poena imao 15 skokova. Rezervisti Feniksa su postigli 78 poena, najviše od svih timova ove sezone u NBA ligi. Pejsersi su bili bez Pola Džordža koji ima problema sa nogom nakon povrede u duelu sa Filadelfijom pre nedelju dana...

Rezultati:

Sakramento - La Klipers 115:121
LA Lejkers - San Antonio 107:116
Denver - Toronto 111:113 pr.
Dalas - Memfis 64:80
Oklahoma - Bruklin 124:105
Nju Orleans - Portland 113:101
Boston - Golden Stejt 88:104
Klivlend - Detroit 104:81
Šarlot - Atlanta 100:96
Indijana - Feniks 96:116

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Saturday, 19.11.2016
11:21

Daj ne sprdajte se bre ljudi, dao covek dva poena iz 4 pokusaja, ne moze on da igra u NBA ligi, preslab je za tamo jednostavno, odigrao je za Zvezdu onu sezonu u EL vise nego sto ce u NBA za 10 godina.

avatar
Radovan Filipovic
Saturday, 19.11.2016
11:09

Opet, Leonard..neozbiljni ste! LENARD se čovek preziva, a zove KAVAI!