Problemi za Partizan u Skoplju, ''Grobari'' besni na sudije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.10.2016.
19:25
Izvor: Sportske.net

Kako se meč između Karpoš Sokola i Partizana bliži kraju, sve hrabrija je igra domaćih, a navijači crno-belih izražavaju sve veće nezadovoljstvo sudijskim odlukama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ono što najviše upada u oči kada je u pitanju statistika, jeste da je domaćin sredinom treće deonice imao više nego duplo slobodnih bacanja u odnosu na ekipu Partizana (24:11).

Stefan Birčević je već na početku drugog poluvremena zaradio četvrtu ličnu grešku, a na kriterijum suđenja požalio se i trener Aleksandar Džikić u finišu prvog poluvremena, u razgovoru sa sudijom Damirom Javorom.

Da sve bude teže za crno-bele, Karpoš Sokoli igraju sve bolje, uspeli su u jednom trenutku da povedu i sa šest poena razlike (56:50) i kako sada stvari stoje, gledaćemo neizvesnu završnicu ovog meča.

A koliko su ''Grobari'' nezadovoljni suđenjem u Skoplju, ilustruju i njihove reakcije na Tviteru.




-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Monday, 10.10.2016
20:25

Zvezda da joj se ovako očajno sudi,ne bi završila meč sa 5 igrača....Zvezda je samo kao primjer,zato što igra najagresivniju odbranu

avatar
jaaaaa
Monday, 10.10.2016
19:29

opet sudije krive,pa nisu ovo keceri pa da se ne sude faulovi ovo je kosarka

avatar
Blazer
Monday, 10.10.2016
20:23

ajde brate,ako navijaš za Zvezdu,probaj biti objektivan.....da li su neki faulovi bili-nisu,ko zna pravila na usporenom se može viditi

avatar
Petar Petar
Monday, 10.10.2016
21:47

Daj ne pricaj, ovo je masakr a ne sudjenje. Evo npr, Zvezda igra najbolju odbranu u ligi to stoji, ali sa ovim kriterijumom bi na poluvremenu morao Radonja da se skine da igra. Obrati paznju koliko kontakata rukama se dopusti Zvezdinim igracima u prvih sekund dve kad protivnicki igrac primi loptu (pa Simon, Lazic i Jovic samo sto ne zajasu igraca kog cuvaju), a veceras je sviran apsolutno svaki takav kontakt, cak je svirano i kad kontakta nema. Da se razumemo, ne prozivam Zvezdu, njima svaka cast na odbrani koju igraju, ali ovakvo sudjenje kao veceras je smrt za kosarku. Zato utakmice i ne lice ni na sta.