"Pristojni dečki" - 'Delije' privođene uz osmehe i pesmu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.04.2016.
17:48
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom koji su tokom popodneva privedeni u Zagrebu nisu pravili apsolutno nikakve probleme o čemu svedoče i kadrovi zabeleženi u momentu kada ih je policija sprovodila u maricu.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Nešto više od stotinu navijača Crvene zvezde Telekom koji su se zaputili u Zagreb na utakmicu 14. kola TOP 16 faze Evrolige sa Cedevitom privedeni su tokom popodneva u hrvatskoj prestonici.

Oprečne informacije stizale su iz komšijske Hrvatske o razlozima privođenja, ali snimak zabeležen u momentu dok su navijači privođeni i izjave očevidaca govore da nije bilo nikakvih incidenata.

Kako što ćete moći da primetite u videu, jedan od prolaznika je rekao da navijači Crvene zvezde Telekom nisu pravili apsolutno nikakve nerede, a potvrdio je da kod sebe nisu imali ni navijačka obeležja.

Novinari su pokušavali da dobiju izjavu koja bi im iskoristila da "Delijama" prišiju negativne etikete ali je jedna rečenica intervjuisanog gospodina govori dovoljno o ponašanju navijača Crvene zvezde Telekom.

"Ništa nije bilo, dečki su bili pristojni" bio je odgovor na pitanje novinara da li je bilo problema.

Na snimku možete da vidite da su navijači Crvene zvezde Telekom bez pogovora obavljali proceduru legitimisanja, a kada su se udobno smestili u maricu usledila je i navijačka pesma.

Podsećamo da utakmica 14. kola TOP 16 faze Evrolige između Cedevite i Crvene zvezde Telekom počinje u 19 časova i nema takmičarski značaj.

Video možete da pogledate klikom OVDE!

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zikone pfc
Saturday, 09.04.2016
06:31

Ok sve, ali zasto dizes tri prsta pred policijom kad vec vidis da ti nece nista.

avatar
Kopljanik mlad
Friday, 08.04.2016
19:05

Na kojem programu i ima li uopste prenos u C.g ?

avatar
The KING(guapo)
Friday, 08.04.2016
18:21

Vidi brata na slici,kakava njuska.#CZBG