Premijerno - Dokumentarac o Željku Obradoviću!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
18:02
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana uoči početka završnog turnira Evrolige elitno košarkaško takmičenje predstavilo je dokumentarni film o najuspešnijem evropskom treneru - Željku Obradoviću.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Svega nekoliko dana nakon što je Evroliga najavila premijeru dokumentarnog filma o Željku Obradoviću, na zvaničnom "You Tube" kanalu elitnog takmičenja pojavio se dvadesetominutni video koji govori o karijeri najtrofejnijeg evropskog trenera.

Evroliga je u filmu "Željko Obradović - Više od trenera" napravila rekapitulaciju svega što je srpski stručnjak uradio kao trener i to kroz interesantnu prizmu sagovornika koji su imali prilike da sarađuju sa Žocom.

Verujemo da će vam biti interesantno da pogledate i čujete šta o Željku Obradoviću misle košarkaške legende Dušan Ivković, Saša Đorđević, Dimitris Dijamantidis, a tu su i razgovori sa igračima Fenerbahčea Bogdanom Bogdanovićem i Janom Veselim koji otkrivaju kako izgleda raditi sa legendarnim Čačaninom.

Osvajač osam titula prvaka Evrope narednog vikenda će voditi Fenerbahče na završnom turniru Evrolige u Berlinu, pa ostaje da vidimo hoće li popularni Žoc ponovo podići trofej namenjen šampionu "Starog kontinenta".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jason
Friday, 06.05.2016
18:32

Ajde Zeljko jos dve titule pa do 10 :D Nadam se da cu ga videti u NBA!

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Friday, 06.05.2016
18:25

Ona prva titula mu je najdraza kao i armiji juga!!!Zeljko ikono PARTIZANA