Premijer potvrdio - Partizanu više novca nego Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.03.2016.
23:52
Izvor: Sportske.net, RTS

Tokom večerašnjeg gostovanja na RTS-u, jedna od tema o kojoj je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić govorio bilo je i finansiranje naših najtrofejnijih klubova.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Već nekoliko godina se na relaciji Partizan - Crvena zvezda vode polemike ko je ''miljenik države'', ili ''državni projekat'', kako mnogi vole da kažu.

Te polemike su posebno bile žestoke kad su u pitanju košarkaški klubovi, kada su se na tu temu oglašavali bivši strateg Partizana Duško Vujošević i predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Iako su takva prepucavanja postala stvar prošlosti, pogotovo od odlaska Vujoševića u Francusku, Nebojša Čović je pre nekoliko dana najavio da će na kraju sezone obelodaniti svoje podatke o tome ko je, zapravo, ''državni projekat''.

A u prilog toj njegovoj izjavi i reči premijera Vučića večeras tokom gostovanja na RTS-u, gde je potvrdio da je KK Partizan dobio više sredstava od Crvene zvezde Telekom.

''Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže!

Lakše je da se sa tribina čuje "Vučicu p...u" nego "Uprava napolje".
Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više pomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda.

Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana, pet ili deset puta više'', objasnio je Vučić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak