PRELOMIO - Veliki povratak Predraga Danilovića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.12.2016.
23:59
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Rok ističe, on je doneo odluku. Pitanje je samo hoće li imati konkurenciju?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle ostavke Dragana Đilasa na mesto predsednika KSS, izbor njegovog naslednika na toj poziciji zakazan je za 15. decembar.

Za sada još uvek nema zvanično podnetih kandidatura, iako rok za njihovo podnošenje četvrtak, 8. decembar u 12 časova.

Ali, ''Kurir'' je večeras preneo svoja saznanja da će se tog dana naš proslavljeni košarkaš i bivši predsednik Partizana Predrag Danilović zvanično kandidovati i tako potvrditi višenedeljne spekulacije na tu temu.

Podsetimo, Danilović je posle okončanja bogate i trofejne igračke karijere 2000. godine, proveo deceniju i po na čelu Partizana, a prošlog leta se sa te pozicije povukao i prepustio je Nikoli Pekoviću, aktuelnom predsedniku crno-belih.

Kandidatura i eventualno preuzimanje funkcije predsednika Košarkaškog saveza Srbije bio bi njegov veliki povratak na najveću košarkašku scenu, posle jednoipogodišnje pauze.

Ali, još uvek nije poznato da li će Danilović imati protivkandidata. Govoreći na tu temu u emisiji ''U obruču'', Nebojša Čović je bio zagonetan, ostavivši mogućnost da i Zvezda narednih dana predloži kandidata...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Siniša Milja Maksimović
Wednesday, 07.12.2016
21:45

tesko li se zvezdani srecno Pedja

avatar
rivarinho
Wednesday, 07.12.2016
10:06

Vrhunski igrač, neviđeni radnik je bio za ono vreme ali kasnije kroz nekoliko katastrofalnih odluka pokazao i drugu stranu, nije kapacitet za velike stvari, kao čovek deluje loš...sa njim bi srpska košarka bila tamo gde je bila i kad je bio na čelu kkp!

avatar
Dado35
Thursday, 08.12.2016
00:23

Pa da final four Evrolige...ma da ne pisem to i vrapci znaju koje sve uspehe imao sa najtrofejnijim i največim srpskim brendom...al kad shvati,da je dao izjavo navijač ugašenog kluba...Pozdravlja te Dule

avatar
Dado35
Thursday, 08.12.2016
18:36

Bla bla ma šta mi ispriča a bože bla bla bla

avatar
rivarinho
Thursday, 08.12.2016
14:21

Dule pozdravlja tebe i tvoj mali klub sa 3, 5 miliona evra potrazivanja...to sto i i tebi slicni vidite ugaseni klub kako vas vec 4 godine tovari gde stigne...odluci se i kazi sebi...jel to san ili java? jel taj klub ugasen ili nas tovari gde stigne? jedna je istina a nije ona sto ti je Dule servirao, on ce uskoro da ti dokrajci klub i to ce biti bolno otreznjenje...Njih dvojica su HTELI, imali nameru da ugase ZVEZDU a na kraju ce kao bumerang ugasiti tebe i tvoj mali klub...Spremajte opet lekice, bice teskih lomova u glavi!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 07.12.2016
04:46

Svaka cast na igrackoj karijeri Pedje,ali kao funkcioner,kakav Partizan je vodio i napustio pre godinu i po dana,hmmm...Nisam siguran da zasluzuje rukovodecu funkciju u KSS.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 07.12.2016
03:50

Eto opet covek da moze da bije sudije,milina :)

avatar
Anderton
Wednesday, 07.12.2016
01:16

Nema on šanse u tom klinču.