Pravo rešenje za Partizan? ''Grobari'' bi ga dočekali raširenih ruku!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.06.2017.
09:16
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Još uvek je neizvesno ko će voditi crno-bele od naredne sezone, kako u ulozi predsednika kluba, tako i u ulozi novog šefa stručnog štaba. Nekih nagoveštaja ipak ima...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kraj protekle sezone bio je prilično neuspešan za ekipu Partizana, crno-beli prvi put posle 19 godina nisu uspeli da se plasiraju u finale domaćeg plej-ofa pošto ih je FMP ''glatko'' u dve utakmice eliminisao u polufinalu.

Nekoliko dana kasnije, klub je napustio plejmejker Vilijam Hečer, zatim trener Aleksandar Džikić, a onda i predsednik kluba Nikola Peković.

Ni za jednog od njih još uvek nije pronađena zamena, a  kada ih bude, za očekivati je da će stizati obrnutim redosledom - od predsednika, preko trenera, ka igračkom kadru.

Zato je ovih dana u medijima i najaktuelnije pitanje izbora novog predsednika Partizana. Pominjali su se pojedini biznismeni kojima je ponuđeno da uđu u klub, ali su oni, prema poslednjm informacijama to odbili, pa su se crno-beli okrenuli našem proslavljenom košarkašu i velikom Partizanovcu - Dejanu Bodirogi!

Na tu temu danas piše ''Informer'', prema čijim saznanjima je uprava Partizana ponudila Bodirogi da preuzme najvišu funkciju u klubu, ali da on još uvek nije odgovorio zbog obaveza u FIBA, gde je postavljen za predsednika komisije za takmičenje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
DJORDJEVIC I BODIROGA - KZN

Nema sumnje da bi njegov izbor izazvao oduševljenje velikog broja pristalica crno-belih, a jedan od onih koji bi ga oberučke dočekao, jeste i legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović, koji ''moli Boga'' da u Humsku dođe Bodiroga.

''Daj Bože da Dejan razmišlja o povratku u klub. To bi bila najbolja stvar za Partizan'', izjavio je Grbović za ''Informer'', uz opasku da je Bodiroga neko ko ima svoj stav i ko ne podleže manipulacijama.

On se osvrnuo i na predloge da bi Partizan trebalo što pre da se privatizuje i nikako se ne slaže sa tom idejom.

''Smatram da bi klub trebalo da vodi bivši sportista koji ima iskustvo i koji zna da napravi sistem, kao što su to uradili Predrag Danilović i Duško Vujošević. Privatizacija može samo da naškodi klubu.

Šta će se desiti ako neko ko je kupio Partizan odluči da više ne ulaže pare u njega? Može samo da se ugasi'',
poručio je Grbović, uz negodovanje i u vezi sa potencijalnom fuzijom sa Dinamikom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SERBON
Monday, 26.06.2017
11:12

Posle Danilovića, Pekovića pa i one najnovije situacije sa Žoom prosto više nikome ne možete vetovati ali voleo bih da Bodiroga postane predsednik mada nisam siguran koliko bi se snašao u ovim okolnostima. Činjenica je da ga cene širom Evrope i možda bi svojim kontaktima mogao pomoći klubu ali nikako ne smemo zaoboraviti Žoca, morao bi biti u klubu, makar kao član skupštine jer je čovek sa najvećim uticajem u evropskoj košarci.

avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
17:04

Dovoljno je reci da je jedan Dejan Bodiroga kandidat za naseg predsednika, a cak nikad nije ni igrao za nas...

avatar
R E V O L T
Tuesday, 27.06.2017
08:18

Nije to sad toliko bitno...

avatar
SERBON
Monday, 26.06.2017
19:47

Generalovom krivicom?

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 26.06.2017
09:53

Ne treba mu cimanje u ruini od kluba koju su prethodne uprave ostavile.... jedan je od retkih velikih igraca, koji nije nastupao za vecite i nema nista od bitisanja u takvom haosu, gde ce najverovatnije proci kao Pekmen, prozivan zbog ulaganja manje novaca nego sto bi neki to zeleli, i zbog neuspeha i losih rezultata napljuvan od tih navijaca i poznavalaca velikih...Nije lud Bogi da se preuzme posla od cega nema apsolutno nista, tako da ovo su samo spekulacije i neke zelje, nadanja, od kojih objektivno nema nista.....

avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
09:18

Steta sto nas je odbio Jovanovic. Ako je to tacno, naravno. Nije mi bas jasno ovo za Grbu i Dinamik, zar on ne radi u tom klubu?

avatar
Azor Ahai 333
Monday, 26.06.2017
10:22

pa Grba ce da vas spasi kroz fuziju sa dinamikom...To bi vam bila druga fuzija u zadnjih 10 godina.Bice bolje brate moj,bez sekiracije,docice ovaj iz Karposa u ,,instituciju,, i sledece godine liga bivsih sampiona jer necete imati novca za evrokup

avatar
Azor Ahai 333
Tuesday, 27.06.2017
09:20

Fuzija je bila 2007 kucajte na guglu sa Igokeom.Sad ce valjda Dinamik a sto se Zvezde tice kako god da okrenes mi smo sada u Evroligi a vi ce te u isti taj zamzivac iz koga je zvezda izasla tako da...ko se zadnji smeje najsladje se smeje...

avatar
R E V O L T
Monday, 26.06.2017
17:01

A ko ce vas da spasi i probudi iz sestogodisnjeg sna?

avatar
nenadnenad1234
Monday, 26.06.2017
12:45

A kad je to bila prva fuzija?

avatar
Petar Petar
Monday, 26.06.2017
12:31

Vidis kako ti sve znas kad su drugi klubovi u pitanju. jedini problem sto ne znas gde je tvoj klub. Sve i da smo imali fuziju, to je i dalje Partizan, barem pola, a kod vas 100% nije Zvezda. znaci nije bilo fuzije, nego je drugi klub uzeo vase ime. Isto kao Spartak iz Subotice od sutra da se zove Bajern Minhen i za njega krene da navija pola Nemacke.

avatar
Baxter Stockman
Monday, 26.06.2017
11:48

Dok je Zvezda u zamrzivacu vi se ne javljajte.