Pravi je biser - Jokić oduševljava i u dresu reprezentacije!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.06.2016.
21:12
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih mladih igrača na svetu je Nikola Jokić, pokazao je to i danas u prvom poluvremenu meča protiv Grčke.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nikola Jokić nastavlja da impresionira kada se pojavi na terenu, činio je to i danas tokom meča protiv Grčke u prvom poluvremenu.

Igrač Denvera je uz Miloša Teodosića nosio našu reprezentaciju, uspeo je da postigne 14 poena uz solidan šut iz igre 5/9, a imao je i 3 skoka na svom kontu.

Pored njega je briljirao Miloš Teodosić sa 13 poena uz šut za tri poena 3/4, Raduljica je poluvreme završio sa 8 poena, a reprezentacija Srbije vodi na poluvremenu sa 53:46 nakon 20 minuta igre.

Da napomenemo da je Marko Gudurić zabeležio svoj prvi meč za reprezentaciju Srbije, pogodio je i jednu trojku pred kraj prvog poluvremena.



Evo nekih utisaka navijača nakon prvog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 29.06.2016
13:29

A bilo mi je smesno kad je Misko prosle godine rekao da je Jokic jedan od najboljih igraca u Evropi...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 29.06.2016
13:28

jokic igracina... Samo me par puta iznervirao sto je masio zicere umesto da zakuca ko covek , kao da se malo uplasio Burusisa i brace antetokupfsrgfpo.

avatar
lakipfc
Wednesday, 29.06.2016
00:53

A lik na zagrevanju protiv Frakad mu lopta otisla u aut, odlepio kao su mu sve pobili, mrzi ga da zivi a ne da ode po loptu, al zato kad krene tekma, divlja...kad se ssetim da je Milutinov navodno bio veci talenat od njega, pa ovajje mesavina najboljih centara i krilnih centara...da ne uporedjujem da ne bih preterao, al tipa Divac i Novicki u jednom....jedva cekam da prodje 5 godina pa da ga vidim sta ce raditi

avatar
Steffi
Tuesday, 28.06.2016
23:30

Bice Jokara sve jaci.

avatar
Dragan Stjepanovic
Tuesday, 28.06.2016
22:30

Njegove igre mi nisu iznenadjenje, ovo je samo njegov ocekivani razvoj. Mislim da kao ja misli svako ko je pratio ABA ligu u proslih par sezona. Koja jos jednom pokazuje koliko je produktivna. Cini mi se da je trenutno na mozda jednoj trecini od onoga sto moze da bude. Moze za dva, tri a ni poludistanca nije problem. Fizikalije ce jos unaprijediti u buducem periodu i stvarno se radujem generaciji koja dolazi sa Bogdanovicem, Guduricem i Jokicem na celu. Uz naravno jos neke igrace kao Zagorac, Jaramaz, itd itd....

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 29.06.2016
00:09

Ali meni je neverovatno da neko tako mlad igra tako dobro u tako jakoj i zahtevnoj ligi kao što je NBA. Fascinantan igrač, blago srpske košarke.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 28.06.2016
21:20

Ja mislim da Njujork treba da da sve moguce pikove u narednih 10 godina + Serafina i Galoveja i da spoje Jokica i Hezonju sa Rouzom,Melom i Porzingisom..