Pozorje spremno, "Orlovi" namestili ruku - Neka igre počnu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.07.2016.
13:53
Izvor: Sportske.net

Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu (OQT Belgrade) zvanično počinje danas, a tokom prepodneva obavljene su poslednje pripreme, kako u dvorani, tako i unutar nacionalnog tima koji je odradio poslednji trening.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Utakmicom Japan - Letonija (18.00) danas u beogradskoj "KombankAreni" počinje Olimpijski kvalifikacioni turnir na kojem će se šest reprezentacija podeljenih u dve grupe boriti za jednu olimpijsku vizu.

Olimpijski kvalifikacioni turnir zvanično počinje danas (4. jul) ali su volonteri i ljudi zaduženi za organizaciju već nekoliko dana uposleni na pripremanju grandiozne pozornice.

Reprezentativci šest selekcija od subote se nalaze u Beogradu, a treninzi se odrađuju u "KombankAreni" i hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Marljivi radnici koji su uključeni u organizaciju turnira tokom prepodneva su bili uposledni na postavljanju poslednjih detalja ispred "KombankArene", dok je u samoj dvorani sve spremno.

Kombank Arena
Kombank Arena
Kombank Arena
Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Srpski reprezentativci imali su svoj termin za poslednji trening od 12:10 do 13:10 koji je bio zatvoren za medije.



Na priloženim snimcima možete pogledati neke od poslednjih momenata zabeleženih pre polaska reprezentativaca u svlačionicu, a povratak na parket "Orlove" očekuje večeras nešto pre početka prvog takmičarskog meča na OKT u Beogradu.



Prvi rival reprezentacije Srbije biće selekcija Portorika čiji su reprezentativci izašli na parket odmah posle "Orlova" kako bi osetili koševe pred večerašnju utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 04.07.2016
17:14

Samo hrabro. nemojmo praviti atmosvferu ko da smo vec pobedili. NAravno imamo najbolji tim i realno zasluzujemo da igramo OI, ali samo hrabro i da dajemo sve do sebe!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 04.07.2016
14:22

Let the games begin and may the odds be ever in our favor! :-D

avatar
M_85
Monday, 04.07.2016
14:13

I zasto mi moramo da pobedimo? Samo da ne budu poslednji, sve ostale je OK.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 04.07.2016
14:50